יש לזה כלי מיוחד בוורד.
הוספה > smartart (בארגז של 'איורים') > בצד ימין לבחור 'הירארכיה'
ולבחור את הסוג הרצוי...

כדי להוסיף עוד צורות אפשר באמצעות הלחצן הימני של העכבר על התיבות.

מנסיון עם עצי יוחסין רבים
מאד לא נח לעבוד עם הכלים האוטומטים
אני עשיתי תיבות טקסט וקוים באופן ידני
כך ניתן לשלוט בגודל בהדגשות וכו'

חסום לי,
אפשר להעלות לטובת החסומים?

תודה.

ההורדה עודכנה באתר לקובץ מתוקן (גירסה 1.0.0.33)

..

• תודה
Reactions: aeb
אם אתה מעוניין בביקורת פנה אלי בפרטי.

איך פונים בפרטי? אני לא מכיר את המערכת.

נכתב ע"י moishy;1077081:
אם אתה מעוניין בביקורת פנה אלי בפרטי.
בכל אופן אני מודה לך על נכונותך להקדיש מזמנך

לחץ איפה שכתוב moishy בצד ימין,
יפתח תפריט,
לחץ על 'שלח הודעה פרטית אל moishy'

איך עושים, אם בכלל אפשרי, שהתבות טקסט המרובות לא 'ישוטו' כרצונן על הדף?

נכתב ע"י hchh;1078046:

במקום תבות טקסט תעבדי עם רבועים (מצורות אוטומטיות) שהוסף להן טקסט - לחצן ימני - הוסף טקסט. ואז העניין נשלט הרבה יותר.

חני

קבצים מצורפים

• הוראות.JPG
    KB 85.7 · צפיות: 167
נכתב ע"י hchh;1078046:

בגלישת טקסט
עושים 'לפני טקסט' או 'אחרי הטקסט'

תוכנה חמודה לבניית עץ יוחסין חינמי באופציות נורמאליות (בכ"א נכון למתי שאני שיחקתי בזה)
myheritage

שבוע טוב!
זקוקה לעזרתכם-
בעימוד פשוט בוורד קבעתי מספרי עמודים, אבל הם מופיעים בצורה מוזרה- מתחילים בא'-ו', אח"כ מתחלף למספרים, פתאום שוב אותיות, ומא' בחזרה. בקיצור בלאגן.
מישהו פגש את התופעה?

שאלה נוספת- האם אפשר שבעמודים הראשונים המספרים לא יופיעו? איך עושים זאת?

תודה ושבוע טוב

יש לך כנראה מעברי מקטע ובכל מקטע מתחיל משהו אחר.

וואו, תודה. מה אפשר לעשות?
זה בסה"כ רצף של טקסט, שאפילו מעומד באותו סגנון. האמת היא שהעתקתי את הטקסטים מקבצים שונים ואז איחדתי לרצף אחד.

מה עושים? זה דחוף, אני לא יכולה לסגור לדפוס...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה