עזרה לסגנון בוורד בבקשה

נכתב ע"י eliezer;1193050:
מה פירוש כמה שורות?

מ"מ נסה
( "[!^013]@" )

אבל הכי פשוט שתעלה עמוד חי,לדוגמה שנבין בדיוק הבעיה הספציפית.

תודה רבה אליעזר על העזרה זה אכן עובד
רציתי לשאול אם אני יוצר סגנון בוורד ושמה אני מגדיר את סגנון הפיסקה
אז איך לדוגמא אני עושה סגנון לפיסקה שיש שם גם מרן ורמ"א והרמ"א הוא בגודל 12 ומרן הוא בגודל 14??

תעשה סגנון תו לרמ"א בגודל 12

נכתב ע"י שג;1199328:
תעשה סגנון תו לרמ"א בגודל 12

איך אני משנה את זה בחלון של העיצוב סגנון לאחר שכבר הגדרתי
ועוד דבר איך אני מכניס הגדרה שבסוגריים יקטין את הכתב
אני מדבר על מצב שאי מקליד חומר איך אני נותן הגדרה אוטומטית לזה

לא הבנתי מה הבעיה לשנות, תגדיר סגנון פיסקה בגודל 14, אח"כ בחר את המילים של הרמ"א ותחיל עליו סגנון תו בגודל 12.
להקטין בסוגריים, אחר כל ההקלדה, עושים חיפוש על כל המילים בסוגריים, ומחליפים בעיצוב מוקטן (או בסגנון תו הנ"ל)
צורת החיפוש: \(*\) השתמש בתוים כלליים

הבנתי את הרעיון איך אני עושה את זה בפועל שהוא יזהה תוך כדי הקלדה ללא חפש והחלף
אם זה בסוגרים או כל מאמר בתוך הטקסט הרץ שאמור להיות שונה
בסגנון הוא לא נותן אפשרות פיסקה ובאותו תבנית תו שונה

תעשה על סגנון התו המוקטן איזה מקש קיצור, וכן על הסגנון הרגיל מקש קיצור, ועכשיו בכל שינוי מסגנון לסגנון, במקום להקליד סוגריים תקליד את המקש קיצור.

תודה רבה על ההשקעה מזמנך עובד תודה

אם יש סוגריים אפשר לעשות סגנון מקונן

נכתב ע"י למען דעת;1199504:
אם יש סוגריים אפשר לעשות סגנון מקונן

האם יש בוורד אפשרות של סגנון מקונן?

נכתב ע"י ks;1095751:
ביטול רווחים כפולים: (אין בשום מקום ומקרה צורך בזה)
ctrl+h
לכתוב רווח רווח
להחליף ברווח אחד
החלף הכל

אני עושה את זה כל קובץ חדש שמגיע אלי

זה טוב לרוב הטעויות שחוזרות על עצמם
אני גם עושה כך, ובזמן האחרון שמתי לב שאני צריך לעשות כמה פעמים רצוף. כי לפעמים יש יותר משני רווחים ואז הם מצטמצים רק לחצי, אז אני עושה 'החלף הכל' כמה פעמים, עד מתבצעות 0 החלפות.
יחיאל כהן

שגיאה...

מה עושים?

קבצים מצורפים

• שגיאה.png
    KB 49.7 · צפיות: 72
פתרון בעיות מצויות:

לפעמים חסר גירסה עדכנית של הפריימוורק, ויש להוריד גירסה עדכנית מכאן:
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17851

הורדה ישירה (דרוש חיבור רשת בזמן ההתקנה):
http://download.microsoft.com/downl...3-96FF-047F95396215/dotNetFx40_Full_setup.exe

או מכאן (לא דרוש חיבור רשת - קובץ גדול יותר):
http://download.microsoft.com/downl...BC36-D6EA96C8DAAE/dotNetFx40_Full_x86_x64.exe

בעלי וורד 2007 [ולפעמים גם בעלי וורד 2010] הרבה פעמים חסר להם במחשב תוכנית הפותחת את קבצי VSTO, הפתרון לזה להוריד ממיקרוסוט את העדכון הבא:

למערכות 64 ביט:
http://download.microsoft.com/download/F/3/9/F395E3C2-28A0-4F0D-9E20-FF4D1ADB08D8/vstor40_x64.exe

או מכאן:
http://www.enativ.com/downloads/vstor40_x64.exe

למערכות 32 ביט:
http://download.microsoft.com/download/F/3/9/F395E3C2-28A0-4F0D-9E20-FF4D1ADB08D8/vstor40_x86.exe

או מכאן:
http://www.enativ.com/downloads/vstor40_x86.exe

פירוט כל התוספים והתוכנות בקטלוג שבחתימה שלי.

תודה רבה!

כנראה שאכן רכיב זה היה חסר, אך כעת שגיאה חדשה... :(

קבצים מצורפים

• 2.png
    KB 54.4 · צפיות: 73
וואי, מדהים, לרגע לא שמתי לב איפה זה, כי יש לי אקרובט, אבל זה נראה טוב.
תודה לרחמיםR על העזרה בתוספים שאכן היו חסרים!

***​
לא לא. אני כבר מתחרט. הסרתי את התוכנה מהמחשב (מקווה שלא השאירה עקבות...)

בעז"ה אשתף אתכם בסרגל חינמי אחר, משופר ומוצלח הרבה יותר, שעימדתי בו המון ספרים מוצלחים. (ואפילו, אם מותר לומר, יש שם אופציות טובות יותר מהסרגל של רחמיםR, בעיקר עיצוב מילה ראשונה בטקסט. וזה חינם חינם..).

לא לא. אני כבר מתחרט. הסרתי את התוכנה מהמחשב (מקווה שלא השאירה עקבות...)

בעז"ה אשתף אתכם בסרגל חינמי אחר, משופר ומוצלח הרבה יותר, שעימדתי בו המון ספרים מוצלחים. (ואפילו, אם מותר לומר, יש שם אופציות טובות יותר מהסרגל של רחמיםR, בעיקר עיצוב מילה ראשונה בטקסט. וזה חינם חינם..).

שתי הערות חשובות:

1. התוסף עזרים לוורד לא נוצר על ידי אלא על ידי הניק elischein , אני בסך הכל עזרתי למי שרצה להתקין את זה כיון שאני מכיר את השגיאות האלו שקופצות מדי פעם.

2. תוכל לראות בקטלוג שבחתימה שלי פירוט על תוסף לעיצוב פסקאות שגם מעצב את המילה הראשונה בטקסט, וגם עושה 'חלון' כלומר מכניס את השורה השניה פנימה, וגם ממרכז שורה אחרונה, וכל זה בלא מעברי מקטע או טאבים, עם אפשרות לעצב מסמך שלם בבת אחת, ועוד שלל אפשריות, מחירו אומנם מאה ש''ח, אבל הוא שווה כל שקל, כך אומרים הלקוחות ...

נכתב ע"י Rרחמים;1260207:
שתי הערות חשובות:

1. התוסף עזרים לוורד לא נוצר על ידי אלא על ידי הניק elischein , אני בסך הכל עזרתי למי שרצה להתקין את זה כיון שאני מכיר את השגיאות האלו שקופצות מדי פעם.

2. תוכל לראות בקטלוג שבחתימה שלי פירוט על תוסף לעיצוב פסקאות שגם מעצב את המילה הראשונה בטקסט, וגם עושה 'חלון' כלומר מכניס את השורה השניה פנימה, וגם ממרכז שורה אחרונה, וכל זה בלא מעברי מקטע או טאבים, עם אפשרות לעצב מסמך שלם בבת אחת, ועוד שלל אפשריות, מחירו אומנם מאה ש''ח, אבל הוא שווה כל שקל, כך אומרים הלקוחות ...

רחמים אתה בסדר גמור. רק מה לעשות לא לכולם יש כסף. זהו.
אולי יש למאקרו המפורסם שלך יכולות משופרות, אך שם (במאקרו החדש) החלון תחת המילה הראשונה שלו נעשית באופן קצת יותר מוצלח. זו דעתי בכל אופן. בלא לגרוע משלל מעלותיו של המאקרו שלך.
אגב, גדלות על העזרה לכולם במאקרו אחר. מעריכים...!

**
מצו"ב המאקרו, שחכתי בדיוק איך שמים אותו בכרטסת חדשה, ובאיזה תיקיה צריך לשים אותה כדי שתהיה תמיד זמינה. בינתיים אפשר להשתמש בו רגיל, פשוט לפתוח את הקובץ לעשות אותו זמין ולהשתמש בפקודות מאקרו.

אגב, גדלות על העזרה לכולם במאקרו אחר. מעריכים...!
תודה.

אולי יש למאקרו המפורסם שלך יכולות משופרות, אך שם (במאקרו החדש) החלון תחת המילה הראשונה שלו נעשית באופן קצת יותר מוצלח. זו דעתי בכל אופן. בלא לגרוע משלל מעלותיו של המאקרו שלך.

בדקתי את המאקרו שצירפת והתוסף שלי עושה חלון בדיוק באותה הדרך.

רחמים אתה בסדר גמור. רק מה לעשות לא לכולם יש כסף. זהו.
לאברכים המע''מ עלינו :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה