נכתב ע"י קרש;2491898:בחר את ההפניה ולחץ על Shift+F1
מה כתוב שם?
נכתב ע"י sara100;n4914539:בctrl+f לא הולך?
נכתב ע"י jacobs;n4914615:זה לא מועיל הרבה. את זה אעשה אם אין אפשרות של החלפה בכל המסמך בבת אחת.
מדובר בקובץ של קרוב ל200 עמודים, בוודאי יקח כמה שעות בצורה הזאת.
ולכן אני שואלת אם יש אופציה לעשות את זה בהגדרות החלפה, או באופן אחר.
נכתב ע"י Yisrael;n4914592:אם אני מבין נכון השאלה היא איך לחפש רק את החסרים ולא את המלאים. אם כך אפשר להשתמש בתווים כלליים ולחפש חיריק חסר כך:
ִ[!י]
אותו עיקרון גם עם חולם ו-ו'
במחשבה שנייה לגבי חיריק כדאי לשלול את האות י גם לפני החיריק ( [!י][!י] ) כדי שלא ימצא יו"ד בראש המילה כמו יִשְׂרָאֵל, יִרְאֶה וכיו"ב.
נכתב ע"י Yisrael;n4914621:למה אין אפשרות של החלפה בכל המסמך? תראי את התגובה הקודמת שלי.
נכתב ע"י jacobs;n4914623:בוצע 0 החלפות. אולי לא הבנתי?
נכתב ע"י jacobs;n4915844:אז סימנתי גם את זה.
כנראה שלא הבנתי משהו.
בחפש את: הכנסתי את זה - [!י][!י]
החלף ב: הכנסתי י
וכל הטקסט נהפך ליודים.
נכתב ע"י jacobs;n4919292:לא יודעת. לא הולך לי.
כנראה שאני טועה במשהו.
([!י])ִ([!י])
\1י\2
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים