ספרא אומר ספרא יודע
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
בס"ד
תודה רבה, זה אכן פתר את הבעיה.
האם יש דרך לעשות בשורה אחת שתי פסקות? כך ש: "כג ע"ב" תוגדר כפסקה אחת, ו"אמר אביי" כפסקה שניה באותה שורה?
עם התוסף שלי לכותרות עליונות זה ממש פשוטיש לי שאלה יותר מורכבת
מה קורה אם בעמוד אחד יש לי שתי פסקות בסגנון הזה - איך עושים שהשדה יתעדכן בשתי הכותרות עם פסיק ביניהם
לדוגמה:
ג ע"ב, ד' ע"א
ובלי התוסף, יש דרך לעשות זאת?עם התוסף שלי לכותרות עליונות זה ממש פשוט
רק לסמן 'עצב כטווח' ואתה מקבל את זה
אודות התוסף ראה בקטלוג שבאתר שלי
ctrl+y = בצע שוב- חסר בטבלה!מצורף כאן קובץ וורד מסודר בטבלה הרבה קיצורי מקשים בוורד/אקסל
לאחרונה עברתי עליו ויש עוד הרבה קיצורי דרך שאפשר להוסיףctrl+y = בצע שוב- חסר בטבלה!
את מה?אינני יודע איך פונים למנהלים, אולי כדאי שישימו את זה בהתחלת האשכול, @ספרא אומר ספרא יודע אולי תעזור לי, אולי @תודה רבה! ?
את מה?
את הקובץ?
לא נראה לי שאפשר..
מה??
אולי אפשר לפתוח שרשור חדש, ולנעוץ אותו, והוא יכלול הפניה לשרשור הנוכחי?
מה שראיתי בכמה מקומות שעושים כך:אינני יודע איך פונים למנהלים, אולי כדאי שישימו את זה בהתחלת האשכול,
מה אתם רוצים לנעוץ?
אינני יודע איך פונים למנהלים, אולי כדאי שישימו את זה בהתחלת האשכול, @ספרא אומר ספרא יודע אולי תעזור לי, אולי @תודה רבה! ?
אולי אפשר לפתוח שרשור חדש, ולנעוץ אותו, והוא יכלול הפניה לשרשור הנוכחי?
הרב @שחורי מה קורה מחכים להכרעה!מה אתם רוצים לנעוץ?
אשמח לעזור.
ואל תשכחו לתייג אותי... אני לא מבקרת פה...
ואל תשכחו לתייג אותי... אני לא מבקרת פה...
@שחורי, צור אשכול חדש עם הדוקס וההפניה וכו'.טוב,
אז קודם כל יצרתי בגוגל דוקס כך שכולם יוכלו לראות ולערוך בלי להוריד כל פעם את הקובץ, https://docs.google.com/document/d/1S9TG0JZgIKFjUk4gC_bTc1PsVpJGzl2IrJx3gqamb2U/edit#
ודבר שני - @מרשמלו, אשמח באם תנעצו את הדוקס בפורום זה עם הפניה לאשכול הנוכחי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים