בוודאי, בסיסי ביותר.כמו"כ אני רוצה לעשות מיזוג דואר בשתי מיקומים בחוברת, יש סיכוי או שזה כבר מופרך?
אין לי במחשב הזה מדפסת PDF אם לזה הכוונהניסית לייצא ל-PDF ואז להדפיס?
צפה בקובץ המצורף 540118תודה על העזרה. זה ממש חשוב לי.
כמו"כ אני רוצה לעשות מיזוג דואר בשתי מיקומים בחוברת, יש סיכוי או שזה כבר מופרך?
1. עשיתי מיזוג ובסוף עשיתי ערוך מסמכים נפרדים. במסמכים הנפרדים הפעלתי את הפקודה.עשית כבר מיזוג דואר?
כי לפי השגיאה נראה שאין לו את האובייקט של מיזוג....
מיזוג בשני מיקומים של אותו שם או של שני שמות?
לאותו שם כבר כתב דג סלומון
לשני שמות, הוא גם כתב לשים טבלה,
אבל ממש אין צורך בטבלה,
באשכול הנוכחי בהודעה הראשונה שלי, רשום איך לעשות את זה.
מוסיפים את הכלל לפני המופע השני של המיזוג.
1. עשיתי מיזוג ובסוף עשיתי ערוך מסמכים נפרדים. במסמכים הנפרדים הפעלתי את הפקודה.
2. אם אעשה שתי שדות באותה חוברת הוא פשוא יעשה את השם השני כבר בחוברת הראשונה.
תודה מראש
דווקא הפעם זה נפתח לי עם הלוגו בתוכןשוב ריק!!
תנסו לשלוח לי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים