- הוסף לסימניות
- #1,181
אצלי לא רואים את סימן העוגן רק כאשר מסמנים (משחירים) את הטקסט בו נעוצה התבה. כנ"ל.התקווה היתה לשווא...
פשוט מסמנים 'הצג סימני פסקה':
איזה גירסא אופיס יש לכם?אצלי לא רואים את סימן העוגן רק כאשר מסמנים (משחירים) את הטקסט בו נעוצה התבה. כנ"ל.
כנראה תלוי בגירסאות התוכנה.
2013איזה גירסא אופיס יש לכם?
קשה להאמין שהם הורידו את זה, בזמן שבאופיס 2010 זה מופיע. האם בדקתם לפי ההוראות למעלה?2013
עשיתי כפי ההוראות.קשה להאמין שהם הורידו את זה, בזמן שבאופיס 2010 זה מופיע. האם בדקתם לפי ההוראות למעלה?
איזה כיף.... סוף סוף מישהו יסביר לי למה נוצר העוגן...עשיתי כפי ההוראות.
לא הורידו. השורה הזאת קיימת. העוגן אמנם נראה. אבל רק כאשר משחירים את הטקסט.
תבדוק אם מסומן לך V ב"סמן הכל"עד לפני כשנה אני זוכר שכאשר הייתי מבצע חיפוש היו התוצאות צבועות בצהוב וזה היה מאד נוח
יום אחד זה התבטל לחי ומאז לא הצלחתי להחזיר את התענוג הזה
מישהו יודע מה עשיתי ואיך להחזיר את זה?
נדמה לי כפי זכרוני שאפילו הסרתי והתקנתי את אופיס מחדש וגם זה לא עזר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים