טיפ חדש:
(אני מקוה שאינני ממציא רובוט במקום גלגל...)
התקווה היתה לשווא...
פשוט מסמנים 'הצג סימני פסקה':
הצג סימני פיסקה.png

ורואים את סימן ה'עוגן' של תיבת הטסט בפסקה שמה היא מעוגנת.
סימון תיבת טקסט.png

אם לא רואים את זה, צריך ללכת לקובץ > אפשרויות > תצוגה, ולסמן:
תצוגה סימון תיבת טקסט.png

קשה להאמין שהם הורידו את זה, בזמן שבאופיס 2010 זה מופיע. האם בדקתם לפי ההוראות למעלה?
עשיתי כפי ההוראות.
לא הורידו. השורה הזאת קיימת. העוגן אמנם נראה. אבל רק כאשר משחירים את הטקסט.

איך מחילים את הקוד על הקובץ??

הרעיון הוא, שמי שאין לו עכבר, יוכל להסתדר במקלדת ללא העכבר.
וגם סתם כך: יותר קל להשתמש במקשים ללא שבירת הרצף של הכתיבה ע"י השתמשות בעכבר.
בהצלחה!!!

שלום לכל המסייעים הנכבדים
אבקש את עזרתכם מכל מי שיכול לסייע מה לעשות בעניין כמה קבצי וורד שבשונה משאר הקבצים הם נסגרים מיד כשהם נפתחים, ולפעמים אף נפתח במקומו קובץ חדש ריק. ?!?!
ניסיתי כבר כל מה שהוצע כאן בעבר, כמו לשנות שם, לשמור בשם\מקום אחר, ושום דבר לא עזר, אנטי ווירוס מעודכן גם לא הראה על פגם, מה עושים.
אנא הבו פתרונים.
תודה מראש.

אם רוצים להעביר סמן מימין לשמאל - מבלי ללחוץ על התפריט:
לימין לוחצים בצד ימין של המקלדת: Ctrl+Shift
לשמאל לוחצים בצד שמאלשל המקלדת: Ctrl+Shift
שינוי שפות מתבצע כך:
לעיברית לוחצים בצד ימין של המקלדת: Alt+Shift
לאנגלית לוחצים בצד שמאל של המקלדת: Alt+Shift

עד לפני כשנה אני זוכר שכאשר הייתי מבצע חיפוש היו התוצאות צבועות בצהוב וזה היה מאד נוח
יום אחד זה התבטל לחי ומאז לא הצלחתי להחזיר את התענוג הזה
מישהו יודע מה עשיתי ואיך להחזיר את זה?
נדמה לי כפי זכרוני שאפילו הסרתי והתקנתי את אופיס מחדש וגם זה לא עזר

זה לא כ"כ דחוף אבל מאד חשוב
לאף מומחה אין רעיון?

גרסה שונה של אופיס משנה פונקציונאליות בין גרסאות.

עד לפני כשנה אני זוכר שכאשר הייתי מבצע חיפוש היו התוצאות צבועות בצהוב וזה היה מאד נוח
יום אחד זה התבטל לחי ומאז לא הצלחתי להחזיר את התענוג הזה
מישהו יודע מה עשיתי ואיך להחזיר את זה?
נדמה לי כפי זכרוני שאפילו הסרתי והתקנתי את אופיס מחדש וגם זה לא עזר
תבדוק אם מסומן לך V ב"סמן הכל"

ראה הדרכה היכן מופיע. לחץ על החץ הקטן שנמצא בניווט, ואז תגיע למסך המדובר.

ייתכן שהקובץ נפגם איכשהו במהלך שמירה שלא צלחה או שגיאות בכונן.
נסה להעתיק את הקובץ למחשב אחר ולבדוק האם גם שם הוא עושה בעיות.
אגב, מה משקל הקובץ? האם זהו משקל הגיוני לסדר גודל של הקובץ המדובר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה