רבותי!! האשכול מיועד לטיפים, מדוע אתם שואלים פה שאלות???
תפתחו אשכול חדש ושאלו מה שאתם רוצים (וגם יש סיכוי יותר גדול שייענה).

אני לא כל כך מבין מה צריך מאקרו וכדו' ליישור טורים.
עימדתי מספיק ספרים וחוברות בוורד בלי כל תוסף או מאקרו.
סימנתי בפיסקה במרווח בין שורות תחת "מדוייק" (בכך הרווחתי שהגם שהקטנתי סוגריים רבים המרווח בין השורות לא לא השתנה - הן במקום הן בסוף הטורים). וזהו.
כך גם חישבנתי שהכותרות יהיו כפול משורה רגילה, והכל הסתדר יופי.
ישנם עדיין שמשתמשים בקבצי וורד שעימדתי להוציא קונטרסים נאים ונהדרים ללא כל תוסף...
ניסתי את העצה שלך והורדתי גם כן את הסימון מבקרת שורות וללא הצלחה
אולי אתה יכול לעזור לי אני צריך סיוע דחוף, יש לי קובץ של וורד 2010 ששינתי אותו לשני טורים בעמוד והבעיה שהשורות אינם מסתיימות באותו הגובה. מה עושים?
תודה רבה

ניסתי את העצה שלך והורדתי גם כן את הסימון מבקרת שורות וללא הצלחה
אולי אתה יכול לעזור לי אני צריך סיוע דחוף, יש לי קובץ של וורד 2010 ששינתי אותו לשני טורים בעמוד והבעיה שהשורות אינם מסתיימות באותו הגובה. מה עושים?
תודה רבה
ברוך מחיה המתים!
2014....
אם הבנתי אותך נכון, מה שצריך לעשות זה כך:
אנטר בסוף, תדגיש אותו, ותגדיר אותו כטור אחד (ולא שנים, כמו שלמעלה).

שוב, אם זה המצב:
1622494414344.png

תעשה את זה:
1622494441405.png

וראה זה פלא:
1622494455386.png

צודק וישר כח זה עזר לי לעמוד האחרון
אבל ישנה עדיין בעיה קשה עם כל שאר העמודים במסמך שאותם זה לא פתר, יש לי מסמך של כמה מאות עמודים שכאשר אני הופך את כולו לשני טורים בעמוד, יוצא שכמעט בכל העמודים אין שני הטורים שווים אחד לשני, מה? האם צריך לעשות אנטרים בכל סוף עמוד במסמך? והאם אפשר למחוק אח"כ את האנטר?

צודק וישר כח זה עזר לי לעמוד האחרון
אבל ישנה עדיין בעיה קשה עם כל שאר העמודים במסמך שאותם זה לא פתר, יש לי מסמך של כמה מאות עמודים שכאשר אני הופך את כולו לשני טורים בעמוד, יוצא שכמעט בכל העמודים אין שני הטורים שווים אחד לשני, מה? האם צריך לעשות אנטרים בכל סוף עמוד במסמך? והאם אפשר למחוק אח"כ את האנטר?
תעבור שוב על מה שכתבתי (אי שם בשנת 2014), אולי צריך מושג-ושנים בוורד, אבל בגדול זה הרעיון.

אשכול ישן משנת 2014 שהתעורר לחיים
נושא היישור טורים תמיד רלוונטי
ראו את הסרטון הדרכה לתוסף שלי כאן

רציתי לשאול, איך אפשר לעשות שוליים שונים לעמודים זוגיים ואי זוגיים.
ז"א, לדוגמא שבעמודים זוגיים הרווח הגדול יהיה מצד ימין לטקסט, ואילו בעמודים אי זוגיים הרווח יהיה בצד שמאל לטקסט.
תודה רבה.

רציתי לשאול, איך אפשר לעשות שוליים שונים לעמודים זוגיים ואי זוגיים.
ז"א, לדוגמא שבעמודים זוגיים הרווח הגדול יהיה מצד ימין לטקסט, ואילו בעמודים אי זוגיים הרווח יהיה בצד שמאל לטקסט.
תודה רבה.
קודם כל להגדיר ככה-
צילום מסך 2021-07-07 021312.png

אחרי זה תשים את הרווח איך שאתה רוצה.

תודה,
אבל לא הבנתי איך מיקום השוליים לכריכה, יתן מענה לשינוי השוליים בין הענודים הזוגיים לשאינם זוגיים?
שוליים לכריכה רחבים יותר ב X ס"מ
אם הם פנימי אז בזוגי השמאלי רחב יותר ובאי זוגי הימני רחב יותר
וכן להיפך

בקשת עזרה,
הכותרות בוורד נהיים בהירים לאחר סגירת "עיצוב כותרות",
איך אפשר לעשות באופן שיהיו כהים?

קבצים מצורפים

• לפני סגירה.png
    לפני סגירה.png
    KB 12 · צפיות: 26
  • אחרי סגירה.png
    אחרי סגירה.png
    KB 2.4 · צפיות: 28
שלום אני באמצע לערוך כל מיני ספרים וכו' בוורד, (כן כבר קראתי את הכל ושלא כדי לעמד בוורד וכו' אבל לצורך זה שאני עוסק בה הדבר היחיד שיעזור לי זה וורד!) ואני צריך עזרא בכמה דברים.
א-כשאני ממיר מפי די אף לוורד לפעמים הטקסט יוצא כטקסט אנגלית, דהיינו שכל הנקודות והסוגריים שאמורות להיות בסוף השורה מתמקמים בתחילת השורה כבטקסט אנגלית וברצוני לדעת אם יש איזה רעיון למאקרו או משהו בוורד שאני לא יודע שקיים, שיהפוך אותה לטקסט עברי לגבי הנ"ל, (עזרים לוורד כבר ניסיתי ולא עזר, אכן עזר לגבי סיבוב הסוגריים אבל לגבי הנ"ל לא עזר.
ב-באם יש למישהו מאקרו לחפש החלף במצב שאני צריך להחליף בתדירות בהרבה טקסטים כמה מילים מסוימים למילים אחרות דהיינו שאוכל בתוך פקודה אחת להכניס ולבצע כמה החלפות בו זמנית (לא להציע לי החלף הפשוטה של וורד...)
ג-באם יש דרך שאוכל להוסיף מילים מסוימים או קידודים לפני ואחרי מילה ע"י בחירה במילה מסוימת ובחירת הפקודה.(-אסביר את עצמי אני רוצה להוסיף למשל לפני ואחרי מילים מסוימים שאבחר, איזשהו קידוד *** למשל וכדו' וע"י שאני בוחר באמצעות העכבר במילים מסוימים נוצר מה שבחרתי לפני ואחרי אותו המילה שבחרתי...)
ד- כנ"ל רק דבמילים שאני בוחר יווצרו הקידוד שאבחר רק באות ראשונה של כל מילה שאני בוחר דהיינו בחרתי באמצעות העכבר כמה מילים אז בכל אלו המילים (גם במילה אחת) האות הראשונה מקבלת את הכיתוב שהכנתי לה, לפני האות ולאחריה, ושאר המילה ממשיכה כהרגלה...
תודה רבה.

איך לי כוח לכתוב על זה, אבל אולי מישהו אחר יבאר איך עושים מאקרו (בהקלטת רצף פעולות). לי באופן אישי יש מאקרואים עם רצף של 15 פעולות, שחוסכים זמן רב.
מישהו מסכים להסביר מה זה כל הקודים המובאים כאן?
למה הם מיועדים?
ואיך אפשר ללחוץ ביחד גם על CTRL וגם על SHIFT וגם את כל הספרות הללו יחד?

מישהו מסכים להסביר מה זה כל הקודים המובאים כאן?
למה הם מיועדים?
ואיך אפשר ללחוץ ביחד גם על CTRL וגם על SHIFT וגם את כל הספרות הללו יחד?
חומר ישן שעבר המרה בשדרוג של הפורום והשתבש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה