- הוסף לסימניות
מאיפה אתם בארץ?
מאיפה אתם בארץ?
הכי טוב מנסיון שלי תיקח את חברת ג'ברה הכי טוב זה 65 רק שזה קצת מידי גדולאני מחפש אוזניות בלוטוס שמתאימות לפאלפונים הנ"ל,
אבל בעיקר לשיחות שישמעו אותי ברור בלי שאני ייצטרך לצעוק... !!
[אפילו במחיר יקר]
היה לי אותם ב 4X4 וזה היה טוב רק למוזיקה.גם אוזניות גי בי אל מאוד טובות ל5X5
אני משתמש במתקפל של אסקולס שזה בעקרון 5על 5 וזה מצוין לשיחההיה לי אותם ב 4X4 וזה היה טוב רק למוזיקה.
גם אוזניות גי בי אל מאוד טובות ל5X5
כמו שאמרתיהיה לי אותם ב 4X4 וזה היה טוב רק למוזיקה.
ואפילו שזה מאותו חברה וגם אותו פלאפון עם גרסה אחרת רק שזה כבר כמעט ללא שינוים פעם ב קורה שזה משתנהעכשיו בקשר לאיזה הכי טוב לכל פלאפון ולכל גרסה זה שונה
כמה הם עולות ??טוב בוא נעשה לכם סדר היו לי את כל הפלאפונים של אסקולס והרבה סוגים של אוזניות ומיניסיון האוזניות הכי טובות ל5 על חמש וקיו 8 הם סאונדקור פי 30 צפה בקובץ המצורף 1970412צפה בקובץ המצורף 1970412
מה המספר ??ממש לא הרבה אני יכול לתת לך מספר טלפן של סוכן בירושלים שהמחירים אצלו ממש ברצפה
Q8ואגב איזה טלפון יש לך 5 על5 או קיו 8
אני מחפש אוזניות בלוטוס שמתאימות לפאלפונים הנ"ל,
אבל בעיקר לשיחות שישמעו אותי ברור בלי שאני ייצטרך לצעוק... !!
[אפילו במחיר יקר]
www.mobileonline.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים