האם למישהו יש המלצה על אוזניות שישבו לי כל הלילה באוזן ושבבוקר עדיין יהיה בטריה וכן מסנן רעשים טוב

אני מחפש אוזניות בלוטוס שמתאימות לפאלפונים הנ"ל,
אבל בעיקר לשיחות שישמעו אותי ברור בלי שאני ייצטרך לצעוק... !!
[אפילו במחיר יקר]

[אפילו במחיר יקר]
הכי טוב מנסיון שלי תיקח את חברת ג'ברה הכי טוב זה 65 רק שזה קצת מידי גדול
אבל 45 יהיה ממש מציון בשבילך
עכשיו בקשר לאיזה הכי טוב לכל פלאפון ולכל גרסה זה שונה

גם אוזניות גי בי אל מאוד טובות ל5X5
היה לי אותם ב 4X4 וזה היה טוב רק למוזיקה.
כמו שאמרתי
עכשיו בקשר לאיזה הכי טוב לכל פלאפון ולכל גרסה זה שונה
ואפילו שזה מאותו חברה וגם אותו פלאפון עם גרסה אחרת רק שזה כבר כמעט ללא שינוים פעם ב קורה שזה משתנה

האוזניות של פיליפס
יש לי אותם ל 4X4 וזה ממש מצוין.
(אם תרצו אפשר להשיג בזול דרכי)

טוב בוא נעשה לכם סדר היו לי את כל הפלאפונים של אסקולס והרבה סוגים של אוזניות ומיניסיון האוזניות הכי טובות ל5 על חמש וקיו 8 הם סאונדקור פי 30 1747845835895.png
1747845835895.png

ממש לא הרבה אני יכול לתת לך מספר טלפן של סוכן בירושלים שהמחירים אצלו ממש ברצפה

[אפילו במחיר יקר]
@מצליח מאוד
מנסיון אני מאוד מרוצה
סינון רעשים AI מתקדם [מנגן באירועים תוך כדי נגינה מדבר בפל' ובווליןם סביר לא שמעים כלל מוזיקה]
בטריה רצופה של 8 שעות וכן של המכשיר עצמו
ולמי שיש אפליקציה זה עדיף [לדעתי] מאפל מתחבר לQ7 וכן ל4*4
החסרון היחיד שלא מתחבר ל2 מכשירים בו זמנית

יש את הדגם הקלאסי באדס 3 והאבדל הנראה לעיין שהוא לא סיליקון אבל לא מכיר אישית את המכשיר נראה לי שאין שום חילוק
בהצלחה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה