לפני זה היה לי את הJabra 85t ולדעתי אין השוואה,יותר טובות בקנה מידה - האנקר.
מבחינת סאונד?
אם כן זה מאוד מעניין כי ה85T הן האוזניות הכי טובות כמעט שיצא לי לשמוע עד היום (את אנקר עדין לא שמעתי)

בלת"ק
יש לי את האוזניות של אנקר liberty 4 כחודשיים.
נהנה מהם מאוד (לפני זה היה לי את הJabra 85t ולדעתי אין השוואה,יותר טובות בקנה מידה - האנקר.)
יש להם סוללה טובה מאוד.
עיצוב מדהים.
ביטול רעשים נחמד - פחות מה85t אבל עדיין נחמד ביותר.
מה שאהבתי בסאונד הוא הנקיות וזה שהבסים נחמדים ולא יותר מדי בולטים.
כלומר הם מכניסות לאווירה של השיר.
לדעתי שוות ביותר מרוב האוזניות כיום.
יש את הדגם להרבה מאוד אנשים,כדאי לבקש מהם לנסות לכמה רגעים כדי לבדוק אם מתחברים לסגנון.
איך הן בשיחה?
שומעים טוב את שני המשוחחים?

בלתק
יש למשהו המלצה על אוזניות בלוטוס לפאלאפון כשר שעובדות טובבב
גם דיבורית וגם שמע
פלאפון Q7
עד 150 שח
תודה רבה רבה

שיואמי חצי טאצ?
@יש לך כנפי רוח
יש לי את זה
לטלפון שיואמי חצי טאצ', איתם כבר מעל שנה, מרוצה מאוד. מעולות גם לשיחות וגם למוזיקה

@יש לך כנפי רוח
יש לי את זה
לטלפון שיואמי חצי טאצ', איתם כבר מעל שנה, מרוצה מאוד. מעולות גם לשיחות וגם למוזיקה
הרבה כתבו בביקורות שם שהאוזניה השמאלית הפסיקה לעבוד להם אחרי תקופה קצרה (ד"א לי זה קרה עם ה85T)

@יש לך כנפי רוח
יש לי את זה
כן??
בשיחה שומעים טוב?
זה ממש חשוב לי

היי
אשמח לעזרה איזה אוזניות מומלצות לפלאפון נוקיה 215
JBL עובדות טוב גם לדיבור?- איזה דגם
אם יש משו אחר איכותי וטוב
אשמח לשמוע
תודה

שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של עד 1200 ש''ח ואני לא יודע מה לקנות.
אני מדבר על אוזניות בלוטות'. לא קשת.
מישהו שיודע להמליץ על איזה אוזניות הכי כדאי ללכת, אני כבר מאוד מבולבל.
יש לי פלאפון 4X4 ואני צריך אוזניות שגם יעבדו טוב עם דיבורית וגם שמע נקי וחסימת רעשים איכותית.

JBL הכי טוב בינתיים. לא יקר מדי ואיכות טובה
כזה
7824c713556a0077374e58f712583740.png

רק איירפודס של אפל!!!!!!!!!!!!!!
אין מתחרים לאיכות שלהם!
שמע ודיבור מעולים, יש דגמים עם סינון רעשים ויש בלי.

AIR PODS של אפל הכי טובות בפער מיליונים בעולם לא טועים
כמובן שיש כמה דגמים הכול לפי התקציב
כנ"ל
חוץ מהאיכות שמע קחו בחשבון שהמוצרים של אפל עמידים
לא תחליפו עד שימאס מהם....

איירפודס אפל כמובן
המינימלי זה איירפודס 2
מעל זה יש את PRO 4 שיש אותו עם סינון רעשים ובלי סינון רעשים (פער של כ40 דולר)
או את PRO 3 שהוא בערך באותה רמה.
היקר יותר זה PRO 2 עם הסיליקון שעולה קרוב ל1000 ש"ח והוא הטופ שבטופ.
קניתי אותו עכשיו בבלאק פריידי באמזון ב150 דולר במקום 250, אאל"ט עדיין אפשר להזמין במחיר הזה.

איירפודס אפל כמובן
המינימלי זה איירפודס 2
מעל זה יש את PRO 4 שיש אותו עם סינון רעשים ובלי סינון רעשים (פער של כ40 דולר)
או את PRO 3 שהוא בערך באותה רמה.
היקר יותר זה PRO 2 עם הסיליקון שעולה קרוב ל1000 ש"ח והוא הטופ שבטופ.
קניתי אותו עכשיו בבלאק פריידי באמזון ב150 דולר במקום 250, אאל"ט עדיין אפשר להזמין במחיר הזה.
בדקתי עכשיו, על הPRO 2 וPRO 4 יש עדיין הנחות משמעותיות של 20-30%

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה