אני הכי אוהבת את JBL TUNE חוטיות סביב הצוואר - מבחינתי זה +
כבר יש לי אותם 3 שנים פצצה!
1733170191231.png

אני רואה גם שהרוב ממליץ על אפל
אני רק רוצה להוסיף שהיה לי הרבה אוזניות וזה יותר טוב בפער משמעותי
ואגב מה עושים עם המס כשמזמינים מאמזון?

מישהו שמע על הדגמים של סוני ויכול להמליץ?

גם אני מצטרפת לאייר פודס יש לי אותם שנתתים וחצי
אחרי שניים של ניסיונות אחרים ואין מה להשוות!!!!!!!!
במיוחד בדיבורית, אפשר לדבר עם זה חופשי ושומעים אותך מצוין.

אוזניות בלוטוס 38 ש"ח -ק.ש. מנסיון
מעל 50,000 רכישות ניקוד מעולה 4.8 כוכבים
https://s.click.aliexpress.com/e/_Dl9W3O7
אוזניו בלוטוס 36 ש"ח
מעל 10,000 רכישות וניקוד 4.8
https://s.click.aliexpress.com/e/_DEzcYrt
אוזניות בלוטוס קשת 47 ש"ח
ניקוד מעולה
https://s.click.aliexpress.com/e/_DD8Jyen
ק.ש.

סאונד טוב?
מתאים למוזיקה?

AIR PODS של אפל הכי טובות בפער מיליונים בעולם לא טועים
כמובן שיש כמה דגמים הכול לפי התקציב
לתועלת הציבור: איירפודס 4 לא עובדות עם טלפונים כשרים של נוקיה (רק בשיחות עובד ובווליום נמוך לא קונוונציאלי), אני לא יודע על שאר הטלפונים, ולפי מה שבדקתי עובד רק בשיואמי (גם לא חצי טאצ').
מלבד זה הם מומלצות מאוד ולדעתי שוות את המחיר - קניתי את הגירסה עם הסינון רעשים וזה פשוט עובד אפילו שאין להם סיליקון. גם האיכות שמיעה ברמה גבוהה מאוד.

לתועלת הציבור: איירפודס 4 לא עובדות עם טלפונים כשרים של נוקיה (רק בשיחות עובד ובווליום נמוך לא קונוונציאלי), אני לא יודע על שאר הטלפונים, ולפי מה שבדקתי עובד רק בשיואמי (גם לא חצי טאצ').
מלבד זה הם מומלצות מאוד ולדעתי שוות את המחיר - קניתי את הגירסה עם הסינון רעשים וזה פשוט עובד אפילו שאין להם סיליקון. גם האיכות שמיעה ברמה גבוהה מאוד.
תודה!
איזה אוזניות אלחוטיות כן יתחברו בצורה טובה? (צריכה גם לשמע, וגם לשיחות שישמעו אותי טוב)

מצטרף לנאמר. בקטגרויית הפרו: 2 הוא האחרון אין עדיין פרו 3.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה