קופץ על האשכול
אני מחפש בלוטוס לדיבור לפל' כשר
זה ממולץ? מישהו מכיר את החברה הזאת?
https://www.ivory.co.il/catalog.php...vTeQFsf8neuRY2NysA7LB3F2cVFqnasecDI2t-fqafjoa
מנסיון הן מצוינות לדיבור [שני הצדדים שומעים מעולה]. אבל הן גדולות. ה'מקל' שלהן על חצי+ לחי.

אם לא לחוץ לכם בזמן, אפשר להזמין מעלי אקספרס בחצי מחיר.
ק.ש.

אם אתם רוצים אוזניות קטנות לשני האוזניים, יש לי כמה להמליץ - שמצויינות לדיבור.

כמובן הכל לכשר (נוסה לאחרונה על Q7, אבל גם בישנים יותר]

אלה מנסיון הכי טובות:

גם אלה שמע ודיבור טוב, אבל כן קרה לי ששאלו 'מה' כשלא הייתי עם שתי האוזניות יחד, בעוד שבקודמות גם אוזניה אחת שומעים מעולה:

ק.ש.

לי יש JBL לא שמעתי מהם כ"כ טוב
ואז קניתי נגן חדש
עם אותם אוזניות בדיוק
שומעת פי אלף טוב

לפי דעתי צריך לקחת בחשבון גם את מה ששומעים ממנו ולא רק את האוזניות

במחיר של כ300 שח
אבל חשוב לי שהבידוד רעשים יהיה חזק ויעיל
כך שלא ישמעו צעקות של החברי חדר בישיבה

זה קישור לאוזניות אנקר באלי אקספרס חדשות, מטורפות בבידוד רעשים הכי מתקדם שיש!

המחיר כרגע כולל קופונים בערך 215 ש"ח בלבד!!!

תודה כמה המליצו לי את זה
יש לך את זה ככה שאתה יודע מקרוב האם זה טוב?
והאם יש לך קופונים כי כל קופן שאני שם זה לא עובד
וכן האם זה עובד טוב על פלאפונים של שיומי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה