@מצליח מאוד
מנסיון אני מאוד מרוצה
סינון רעשים AI מתקדם [מנגן באירועים תוך כדי נגינה מדבר בפל' ובווליןם סביר לא שמעים כלל מוזיקה]
בטריה רצופה של 8 שעות וכן של המכשיר עצמו
ולמי שיש אפליקציה זה עדיף [לדעתי] מאפל מתחבר לQ7 וכן ל4*4
החסרון היחיד שלא מתחבר ל2 מכשירים בו זמנית

יש את הדגם הקלאסי באדס 3 והאבדל הנראה לעיין שהוא לא סיליקון אבל לא מכיר אישית את המכשיר נראה לי שאין שום חילוק
בהצלחה !
הבאת קישורים לשתי אוזניות עם פער של חצי מחיר
על איזה מהם כתבת את המלצתך?
(זה לא נראה שההבדל הוא רק הסיליקון)

@רחלי גר בדקתי ובאמת יש פער משמעותי בין האוזניות.
השאלה שלי היא האם האיכות של המיקרופון תוך כדי מוזיקה כמו שתיארת פועלת רק עם חיבור לאינטרנט?
כלומר לפי מה שכתבת זה על בסיס AI, וזה לכאורה לא יכול לפעול בלי אינטרנט.

@רחלי גר בדקתי ובאמת יש פער משמעותי בין האוזניות.
השאלה שלי היא האם האיכות של המיקרופון תוך כדי מוזיקה כמו שתיארת פועלת רק עם חיבור לאינטרנט?
כלומר לפי מה שכתבת זה על בסיס AI, וזה לכאורה לא יכול לפעול בלי אינטרנט.
התשובה היא לא
אני ב"ה מחזיק פלפון כשר מדגם Q7 מנגן באירועים ותוך כדי נגינה יוצא לי לדבר לפעמים ולא שומעים רעשי רקע [בווליום סביר כמובן] כלל וכלל
אנשים לא מאמינים לי שיש ברקע מוזיקה זה הרמה ! בפלפון כשר כמובן
מה שא"א בכשר זה לומר אות באנגלית ואז עונה לשיחה [ כך שמעתי לא יודעה בבירור אם זה קיים ] ועד שלל חידושים

הבאת קישורים לשתי אוזניות עם פער של חצי מחיר
על איזה מהם כתבת את המלצתך?
(זה לא נראה שההבדל הוא רק הסיליקון)
לי יש עם הסיליקון ואני לא מכיר את הסוג השני !
המוכר אמר לי שזה אותו דגם כמעט איני מכיר !!!

תודה כמה המליצו לי את זה
יש לך את זה ככה שאתה יודע מקרוב האם זה טוב?
והאם יש לך קופונים כי כל קופן שאני שם זה לא עובד
וכן האם זה עובד טוב על פלאפונים של שיומי
אצלינו כולם!! קונים את זה ומרוצים מהכל בעיקר מבידוד רעשים. [בלי אחריות שלי כמובן...]
לגבי הקופונים מתעדכנים כל הזמן, עדיף בקישור הזה.

יש עכשיו במחירים מצוינים את האוזניות של סוני. יש למישהו נסיון איתם- איך החיבור למכשירים כשרים? עצמה? איכות? תודה זו לדוגמאוגם זו

@אבי 15 אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות, הבנתי שהחברה שתיתן לי את התמורה הכי טובה למחיר זה אנקר (ברכישה מאלי אקספרס כמובן), הדגם שהכי תפס אותי הוא הSPACE A40 שיצא לי בערך 180 ש"ח אחרי קופונים.
השאלה היא אם אתה מכיר את הדגם הזה ויכול להמליץ עליו שהוא נוח, איכותי, לא מידי גדול וסינון רעשים טוב, וכן האם הLIBERTY 4 באמת יותר טוב ממנו בפער כי אני פחות אוהב אוזניות עם מקל ולכן אני מעדיף את הSPACE A40 וגם המחיר שלו יותר נוח לי אבל אם הLIBERTY 4 יותר טוב ממנו בפער עדיף לי לקנות אותו.
אשמח לעזרה דחופה כי אני מעוניין כבר לקנות. תודה רבה!

@אבי 15 אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות, הבנתי שהחברה שתיתן לי את התמורה הכי טובה למחיר זה אנקר (ברכישה מאלי אקספרס כמובן), הדגם שהכי תפס אותי הוא הSPACE A40 שיצא לי בערך 180 ש"ח אחרי קופונים.
השאלה היא אם אתה מכיר את הדגם הזה ויכול להמליץ עליו שהוא נוח, איכותי, לא מידי גדול וסינון רעשים טוב, וכן האם הLIBERTY 4 באמת יותר טוב ממנו בפער כי אני פחות אוהב אוזניות עם מקל ולכן אני מעדיף את הSPACE A40 וגם המחיר שלו יותר נוח לי אבל אם הLIBERTY 4 יותר טוב ממנו בפער עדיף לי לקנות אותו.
אשמח לעזרה דחופה כי אני מעוניין כבר לקנות. תודה רבה!
ליברטי 4 זה דגם הדגל של אנקר (עכשיו כבר לא יצא ליברטי 5)
לא סתם הוא עולה פי 2 וכן בקטע של סינון רעשים ועוד כל מיני פיצ'רים הוא יותר טוב בפער
מבחינת איכות שמע אין הבדל משמעותי ששוה את המחיר (פי 2+מס) הליברטי קצת יותר מדויק ובA40 יש קצת יותר מדי בס

חשוב לציין שאני לא מדבר על סדרת הLIBERTY PRO שזה סדרת הדגל של אנקר ועולה פי שתיים אלא על הLIBERTY הרגיל שעולה רק 30 ש"ח יותר (או במחירים של הארץ כ100 ש"ח יותר) ולכן כפי שציינתי, בעיקרון אני מעדיף את הצורה והמחיר של הSPACE אלא אם כן הם מידי גדולות ולא נוחות או שהLIBERTY איכותיות ממנו בפער גדול שאז שווה לי לקנות אותם.
אשמח לתשובה מניסיון. תודה רבה!

התקציב שלי בסביבות ה200, לא 300. בכל מקרה הבנתי שבטווח הזה אקבל את התמורה הכי טובה מאנקר כי אני יכול להזמין את המקורי מאלי אקספרס בחצי מחיר מבארץ ולכן ביררתי על זה.

התקציב שלי בסביבות ה200, לא 300. בכל מקרה הבנתי שבטווח הזה אקבל את התמורה הכי טובה מאנקר כי אני יכול להזמין את המקורי מאלי אקספרס בחצי מחיר מבארץ ולכן ביררתי על זה.
לי יש את ה Earfun hir 2 NC,עלה לי רק 230,והסינון רעשים מצויין
לגבי אלי אקספרס,אני קניתי מהם פעם מוצר מקורי, מעדיף לא לחזור על הטעות הזאת...

לגבי אלי אקספרס,אני קניתי מהם פעם מוצר מקורי, מעדיף לא לחזור על הטעות הזאת...
מדובר בחנות המקורית של אנקר באלי אקספרס וזה אמין - 1 כי זה חברה סינית, 2 כי זה נשלח מישראל, 3 כי ראיתי כאן במלא שרשורים שונים אנשים שקנו מהקישורים האלה וישמחו מאוד לחזור על הטעות הזאת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה