איזה אוזניות מומלצות תכלס בעיקר למוזיקה לשיאומי מקשים

לאח של יש אוזניות של סנהייזר שעולה בערך 1111 שקל והוא אומר שהאוזניות גדולות ולא מתאימות לכל אוזן

אני מחפשת אוזניות אלחוטיות של אפל, אני רוצה דגם טוב בטווח מחירים 400-500

אני מעונין באוזניות עם סינון רעשים גם לפלאפון כשר ורצוי שיודעים שמתחבר לQ8 בעיקר לשיחות אבל אשמח שיהיה אפשרות גם למוזיקה

אשמח להמלצות היכן לקנות הכי בזול ומקורי,
וכן, איזה דגם הכי מומלץ?
תודה רבה

עולה הכי זול 250 כן?
האם יש לכם מושג האם הסינון רעשים עובד אצלכם נגיד בנסיעה ברכב וכו?
רק מאוד חשוב לי לדעת שמסנן לכם רעש כלומר ששומעים אתכם טוב ובלי רעשי רקע גם בQ8 כי יש כשרים שלא עובד בהם בכלל סינון רעשים
נבדוק את ענין סינון הרעשים שוב, אבל בכל מקרה אולי אפשר לבדוק בחנות או משהו ככה שתהיו בטוחים.
אל תסמכו רק עלי.

מקפיץ יש איה אוזניות טובות עכשיו מנסיון שטובות לטלפון כשר .
תודה

היי,
מישהו יודע אם אלו מתחברות לטלפון 4*4?
אשמח לדעת גם האם מומלץ....
תודה!

היי,
מישהו יודע אם אלו מתחברות לטלפון 4*4?
אשמח לדעת גם האם מומלץ....
תודה!
מתחברות ועובדות היטב. מניסיון אישי.
מומלצות מאוד. הטובות ביותר שכסף יכול לקנות.

מכיר את האירפורדס פרו 2.
נהנה מאוד מאוד.
סאונד - משגע. איטום רעשים - מושלם. נוחות - וואו.
מושלם בעיניי (למעט, אולי, הדיבורית - שהיא לא הכי עוצמתית).
לגבי מחיר - לא חקרתי לעומק.
בהצלחה.

מכיר את האירפורדס פרו 2.
נהנה מאוד מאוד.
סאונד - משגע. איטום רעשים - מושלם. נוחות - וואו.
מושלם בעיניי (למעט, אולי, הדיבורית - שהיא לא הכי עוצמתית).
לגבי מחיר - לא חקרתי לעומק.
בהצלחה.
עם סיליקון או בלי?

לגבי מחיר, לא נראה לי שיש הבדלים כ"כ משמעותיים
יש איזה חנות במודיעין שנחשבת לזולה בתחום.
כמובן שגם בחו"ל יש מבצעים יותר ממה שיש כאן בארץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה