הקישורים שהעלו פה תומכים טלפונים כשרים?

כן

אני הצלחתי להזמין רק את השחור
כל השאר היה כתוב שאין משלוח לארץ....
מה זה הוא כותב לא זמין...? על צבע שחור ( לא ניתן להזמין לכתובתך )

1760865211382.png

אפשר להזמין מאלי אקספרס של חברת לנובו יש להם אוזניות טובות

אני רוצה אוזניות לזום של כ4 שעות. קניתי משהו שחימם לי את האוזן מאד מהר כנראה מהקרינה. אשמח להמלצות! עד 200 שח ולא מאליאקספרס....תודהההההההההההה

אלה מעולות
ויש קופון של 2$ FSIL1
ק"ש מניסיון
קניתי גם את האוזניות האלה, אבל כל הזמן אנשים מתלוננים שהם לא שומעים אותי, (אני שומע מצויין)
יש מה לעשות?

תודה רבה!

קניתי גם את האוזניות האלה, אבל כל הזמן אנשים מתלוננים שהם לא שומעים אותי, (אני שומע מצויין)
יש מה לעשות?

תודה רבה!
כבר כתבתי למעלה איזה אוזנית הם הכי טובות לסינון רעשים שאף אחד לא ישמע
1761124136136.png

יש מה לעשות?

תודה רבה!
אני לא יודע, אבל תתלונן למוכר, יש לו שירות מעולה וסיכוי טוב שהוא יחזיר חלק מכובד מהכסף

מישהו יודע מה אפשר לעשות עם אוזניות בלוטוס של אפל
שבטלפון 4*4 שומעים ממש נמוך

מחפש אוזניות חוטיות איכותיות עד 200 שקל שמתאימות לפלאפון 4x4 ולנגן משהו שיחזיק לכמה שנים
מניסיון בלבד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה