תודה לכולם, אלך על Q7
Q7 זה בדיוק כמו 4*4 רק תוכנה קצת שונה, ואמור להיות טיפה פנימי שונה (בעיקר המקשים קצת חוזקו) כך שכדאי שמישהו @שרי ב יסביר למה 4*4 לא טוב, כי אני לא מכיר תלונות על הגירסאות האחרונות שלו.

Q7 זה בדיוק כמו 4*4 רק תוכנה קצת שונה, ואמור להיות טיפה פנימי שונה (בעיקר המקשים קצת חוזקו) כך שכדאי שמישהו @שרי ב יסביר למה 4*4 לא טוב, כי אני לא מכיר תלונות על הגירסאות האחרונות שלו.
יש לו בעיה בבטריה ומי שצריך סוללה חזקה להרבה זמן צריך לקנות בטריה גרמנית שזה תוספת של 100 שח בערך.
והמקשים שלו נדפקים מהר.

כדי לדעת: בגרסאות הישנות יש לפעמים בעיות קליטה ובאגים נוספים. לאחות שלי יש גרסא ישנה לכמה פעמים הטלפון לא קיבל שיחות, כשהוא לא היה במצב טיסה והיה במקום עם קליטה. וחוץ מזה שמעתי את זה מכמה מקומות. אני ממליץ להחליף לגרסה החדשה שיצאה השנה. היא גם כוללת פיצ'רים שלא היו בגרסאות הקודמות.

מישהו מכיר האם זה מכשיר טוב?
חברה samvix מכשיר נקרא ikosher
נמכר ב218
האם שווה?
מכשיר שמחזיק מעמד?
אשמח לשמוע מנסיון
תודה

מישהו מכיר האם זה מכשיר טוב?
חברה samvix מכשיר נקרא ikosher
נמכר ב218
האם שווה?
מכשיר שמחזיק מעמד?
אשמח לשמוע מנסיון
תודה
כדאי רק שתדייקו בשאלה.
ikosher זו סדרת מכשירי פלאפון של סאמוויקס, ויש להם אחד ישן מדגם J5, ועכשיו חדש דגם 4G.
משנת יוסף עכשיו מוכרים את החדש, שהוא ממש חדש ואין עליו פרטים ברשת בכלל (נכון למה שאני ניסיתי לבדוק), נקוה שכאן אכן מישהו מכיר אותו.

תודה על הדיוק. אכן לא מכירה..
הישן כן היה מכשיר טוב?

מכשיר סביר בהחלט, קליטה ושמיעה ומקשים מצוינים, יש באג מוזר של רגישות לנפילות (מנתק את הסים) אבל אח"כ חוזר לעבוד רגיל.

קניתי את ה 4*4 לפני פחות משנה
בהתחלה היה נפלא והיום הוא זוועה גם מצד הקליטה וגם מצד נוחיות המקשים.

מחפש לקנות מכשיר פלאפון, מה הכי מומלץ, Q7 או 4*4 או פרו 10 ?
יש לנו גם 4X4 וגם Q7 היתרונות של הQ7 זה בבטרייה וקצת במקשים המוכר טען שגם בקליטה, לגבי הQ7 ישנה בעיה שלפעמים שלוחצים על התפריט הוא כותב תפריט מלא ולא נכנס לתפריט , משהו יודע מה הכוונה והפתרון.

יש ברשותי 4*4 ואני מאוד מרוצה חוץ מזה שהמקשים קצת מתחילים להיות מעצבנים אחרי תקופה של חצי שנה..
הם קצת לא תמיד קולטים את הפעולה ...

ועכשיו קיבלתי גם Q7 (ניידנו קווים..) והוא נראה ממש טוב, הבעיה היחידה שהמוכר אמר לי שיש לו - זה שאנשים מתלוננים על פרוט אחוזי הסוללה- שהוא לפעמים עושה בעיות עם זה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה