יש פלאפונים יותר טובים במחיר הזה או ס''ה להוסיף שיגיע ל 250 ש''ח

@בן אדם מיוחד
בחנות פלאפונים אמרו לי שלכל הפלאפונים של דור 4 יש נגן.
תשאלו אותם האם גם בD20 ובX30 יש, כי לי לא ידוע שיש בכולם.

הערת אגב, אני לא המלצתי על המכשיר החדש שמשנת יוסף מוכרים, אני רק עניתי למי ששאל על המכשיר הקודם של סאמוויקס, ולא על המכשיר הנוכחי שאני לא מכי בכלל.

גם בפלאפונים כשרים יש נגן... צריך רק לבדוק אם יש אפשרות להכניס כרטיס זיכרון לפלאפון ואם כן אז יש נגן...

מישהו קנה ויכול לעזור לי לגבי הנגן
אני מגיע לנגן אבל לא מצליח להכנס לתיקיות לבחור שיר אלא רק לעבור אחד אחד

גם בפלאפונים כשרים יש נגן... צריך רק לבדוק אם יש אפשרות להכניס כרטיס זיכרון לפלאפון ואם כן אז יש נגן...
בכל פלאפון או שהתכוונת לדור 4?
יש לי פלאפון Q3 דור 3 (הגירסא הראשונה אאל"ט) ויש לי אופציה להכניס מיקרו אבל לא ידוע לי שיש נגן

קניתי 4 מכשירים של פרו 30 לפני 3 ימים ויש לי בעיות קליטה איתו .למרות שהמכשיר מראה על מצב קליטה מעולה והגדרתי אותו על דור 4 וניסיתי לשנות לדור 3 אולי זה יסתדר וגם לא עזר. אנשים אומרים לי שניסו לתפוס אותנו מספר רב של פעמים וללא הצלחה. דווקא היה עליו הרבה המלצות ולכן קניתי. ואני ברמי לוי והיה לי עד היום שיואמי מקשים כשר עבד פצצה. מישהו יודע מה הסיבה לתקלה הזו?

גם אני קניתי מכשיר חדש אחר ומראה על קליטה טובה ויש לו בעיות, לא שומעים אותי טוב, לפעמים לא מקבלים שיחות, שלחתי לתיקון ואמרו שזה בגלל שהוא דור 4 ויש בעייה עם האנטנות של הכשרים שלא ערוכות לדור 4 , העברתי לדור 3 והסתדר חלקית, אבל הבנתי שעד שהאנטנות לא יותאמו לדור 4 יכולות להיות תקלות.

מישהו התנסה במכשיר PRO 1?
חדש יחסית
איך זה לעומת I TOP?

מישהו התנסה??
ויודע אם שוה או פחות
קנינו שבוע שעבר ונראה שזה טוב
יש בזה נגן וגם ב D20 יש נגן
מה שלא מובן למה במכשירים החדשים לא ניתן לדעת מי השיחה שלא נענתה
דהיינו כתוב על המסך בגדול שיחה שלא נענתה אבל אין שום אפשרות לדעת מי זה רק אם אתה פותח את הנעילה ומציג את השיחה, חבל כי זה חוסך כמה שניות*הרבה פעמים ביום

איך אפשר לדעת כ''כ מהר? אם לא תנסו לא תדעו.
אפשר גם ללמוד מטעויות של אחרים, לא חייבים לנסות !
סוללה - נגמרת יחסית מהר
קליטה - גם לא טובה במיוחד
אוזניות - אין
בלוטוס - מעולה
נפילות - לא התנסיתי

מצד בטריה, קליטה, נפילות....
בטריה- התרשמות ראשונית שזה בסדר
קליטה- כנ"ל
נפילות - עדיין לא נפל ברוך ה'(המכשיר מגיע עם מגן)
סך הכל נראה לי בסדר המקשים נוחים התפריט גם
בייחס למחיר נראה לי שווה מאוד
לנגן צריך להכנס דרך המקליט קול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה