בס"ד
שאלה על Q7 אני קניתי את המכשיר, ואני לא מבינה למה כל כך ממליצים עליו??
יש לי כול מיני בעיות איתו, אחד מהם, פתאום נהיה לי הטלפון איטי ברמות!!! יכול עד 5-7 שניות לתגובה!!!!
המקשים מהירים, ומה שזה נראה שהמעבד(לא יודעת איך זה נקרא, אולי המערכת) תקוע, ואז אני רודפת אחר המכשיר,
מחייגת לאנשים שלא רציתי וכו.. פשוט סיוט, גם השמע לא כל כך איכותי,(צריכה לעיתים קרובות לשים ברמקול) ממש מוזר.
מישהו יכול לומר מה אני יכולה לעשות?
נשמע בעיה במכשיר ספציפית

יש למישהו תמונה של המוצר?

פתחתי את האשכול לפני שהלכתי לחנות.
מקודם חזרתי, ומכיוון שהפלאפון עדיין לא הגיע לחנות הספציפית שאליה הלכתי
(הבנתי שיש חנויות שהפלאפון כבר הגיע),
והמוכר אמר שבמילא ייקח זמן לדעת אם הוא טוב או לא
אז קניתי פלאפון אחר.

פתחתי את האשכול לפני שהלכתי לחנות.
מקודם חזרתי, ומכיוון שהפלאפון עדיין לא הגיע לחנות הספציפית שאליה הלכתי
(הבנתי שיש חנויות שהפלאפון כבר הגיע),
והמוכר אמר שבמילא ייקח זמן לדעת אם הוא טוב או לא
אז קניתי פלאפון אחר.

מפרט של המכשיר

לנו יש מכשיר חדש יותר מחודש [ לפי מה שהבנתי יש אותו רק בביתר ובירושלים לחנויות מסוימות בבלעדיות לבנתיים]
קוראים לו גולד פון לבנתיים נהנים ממנו מאוד [סוג של 4X4 בגרסה משודרגת]
גילוי נאות יש היכרות עם בעל החנות ואני עיצבתי את המודעה לפרסום. אבל אין שום רווח מההמלצה כאן.

קבצים מצורפים

• פרסום גולד פון2.jpg
    פרסום גולד פון2.jpg
    3.8 MB · צפיות: 51
שמתם לב שיש שם תוכנת עדכון גירסא לטלפונים שלהם?!!

שמתם לב שיש שם תוכנת עדכון גירסא לטלפונים שלהם?!!
כן, שמתי לב.
הורדתי אותה ואני מנסה ליצור חשבון, ואני כותבת סיסמה לפי ההוראות, ועדיין הסיסמה לא טובה בשבילם! למה? אשמח לעזרה!

כן, שמתי לב.
הורדתי אותה ואני מנסה ליצור חשבון, ואני כותבת סיסמה לפי ההוראות, ועדיין הסיסמה לא טובה בשבילם! למה? אשמח לעזרה!
לי כן עבד, אבל נראה שזה עדיין לא פעיל ב100% לעדכון גירסא בפועל.

העדכון גרסא הוא גם לדגם 4X4?
ואיך מתקינים את התוכנה על הפלאפון עצמו?

עריכה: ראיתי את הסרטון הדרכה

@י.ז. אולי תרשום לתועלת המנוטפרים את רצף הפעולות הנדרש להתקנה

אני גם בנטפרי וזה פתוח
בכל מקרה צריך להוריד את התוכנה ואז ליצור חשבון ולהתחבר
אחרי שמחוברים לחשבון,יש בצד ימין בסרגל עדכון תוכנה לוחצים על זה
ואז הוא מבקש את המספר של הפלאפון
מקבלים את המספר שמקישים בטלפון *#06#
מקישים אותו ואז הוא אמור להציג את הפלאפון שלך
והורדה של הגירסא החדשה
בשלב הזה הוא אמר לי שאין ויתעדכן בימים הבאים
אבל בעקרון אחכ מורידים את הגרסא החדשה ומכבים את הפלאפון וזה אמור להתעדכן

מקווה שהיה ברור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה