מישהו הצליח להוריד ולהתקין את הגרסא החדשה,זה נתקע לי ככה יום שלם:
1735740315515.png

מישהו הצליח להוריד ולהתקין את הגרסא החדשה,זה נתקע לי ככה יום שלם:
צפה בקובץ המצורף 1859926
גם לי אותו דבר
נשמע שעושים עלינו סיבוב...
כל רגע מחכה לקפיצה של הסמיילי המוכר עם הלשון בחוץ "איך עבדנו עליך..."
מישהו הצליח להוריד את העדכון?

גם לי אותו דבר
נשמע שעושים עלינו סיבוב...
כל רגע מחכה לקפיצה של הסמיילי המוכר עם הלשון בחוץ "איך עבדנו עליך..."
מישהו הצליח להוריד את העדכון?
הם כותבים מפורש שאין אפשרות כרגע להוריד עדכונים, אלא רק בימים הקרובים (שזה ייתכן גם זמן ארוך יותר מימים...).

שלחתי שאלה לתמיכה,
זה מה שענו לי:
שלום וברכה.
כן. הבעיה אצלינו. כרגע עדיין בעדכוני ותיקוני באגים.
על כן יהיה תקין וזמין ביום שלישי הקרוב. בלי נדר ובעזרת השם.
בהצלחה.

WhatsApp Image 2024-12-30 at 18.07.07.jpeg

מעניין קניתי ויש בו כל כך הרבה באגים שלא ברור. מעניים אנשים פה מרוצים, קניתי גרסה כשרה, והיו לי נוקיות בעבר אבל לא בגרסה הכשרה והכל אמין ומעולה, אולי ההכשר גורם לבאגים?

זה ממש לא נוקיה
סתם שימוש במותג
ממש לא שווה
כל ה'גירסא כשרה' זה סתם תוכנות דפוקות של כל מיני טכנאים בשקל

כבר עדיף Q7 נורמלי ואיכותי הרבה יותר

מישהו יודע מה הסיסמה הראשונית של הפלאפון?
(כדי לפתוח את "הרשימה השחורה" צריך סיסמה)

איפה באמת מגיעים לרשימה השחורה? שלי התמלאה מכל החסימות של הנייעס
אבל יש כאלו שהפסיקו לצלצל (..) אז רוצה להוריד אותם.
איך מגיעים לתפריט הרשימה השחורה?
ואיך מגיעים לקוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה