במכשיר 5x5 יש אפשרות להיכנס לנגן דרך הקיצורים בתפריט הראשי ובאפשרויות לבחור חיפוש והוא מפנה אותך לקבצים של הכרטיס כך שלא צריך להיכנס כל פעם דרך ההקלטות.
אפשר גם להוסיף את השיפור הזה בתוכנה חינמית של אסקולס (להורדה באתר החברה - https://escolls.com/) בכל המכשירים החדשים של אסקולס, קיוליקס וציקלון.
אני רק מביאה לתשומת ליבכם שיש פלאפונים שאפשר גם להעתיק ולהעביר בהם קבצים, אי טופ ונוקיה לדוגמא. ב4*4 וב5*5 אי אפשר.

מישהו יודע איפה יש להשיג יאנג כשר????

אני רק מביאה לתשומת ליבכם שיש פלאפונים שאפשר גם להעתיק ולהעביר בהם קבצים, אי טופ ונוקיה לדוגמא. ב4*4 וב5*5 אי אפשר.
איך האיכות של המכשירים הנ"ל ?
(קליטה, אנשי קשר, מקשים וכדו')
יעזור לי מאד מידע אמין.
תודה רבה!

לחברה שלי יש את זה וזה עובד בסדר גמור.
    • שיחות באיכות HD על רשת LTE
    • חיפוש חכם מבית QLYX©
    • שקע טעינה TypeC
    • תפריט ניהול מכשיר
    • סינון רעשים אקטיבי
    • איכות שמע גבוהה
    • פירוט שיחות מלא
    • סינון שיחות מתקדם
    • יומן שיחות חכם
    • תזמון פרופילים חכם
    • מקלדת חכמה
    • מצב דיבורית
    • שעון מעורר חכם
    • תזכורות זמני הלכה אוטומטיים
    • לוח שנה משולב עברי לועזי
    • הקלטת שיחות אוטומטי
    [*]
מהספוילר נשמע שאתה סוכן...:D:D:D

איך האיכות של המכשירים הנ"ל ?
(קליטה, אנשי קשר, מקשים וכדו')
יעזור לי מאד מידע אמין.
תודה רבה!
נוקיה איו לי מושג, אני לא מתעסקת עם המכשיר הזה...
אי טופ כפי שכבר כתבתי קודם מצוין ממש, יש לנו 2 מכשירים כאלה, קליטה מעולה, אנשי קשר בסדר מה כבר יכול להיות? והמקשים מאוד נוחים ועובדים מצוין.
תדרים מלאים של דור 2-3-4

שיחות באיכות HD דור 4 VOLTE

גודל מסך 2.8 אינץ’

רמקול עוצמתי במיוחד

3000 אנשי קשר

סוללה 1750 מיליאמפר

גיבוי ושחזור אנשי קשר לכרטיס זיכרון

הקלטת שיחות אוטומטית וידנית לתוך Sd

משולב מתכת

משיבון קולי

בלוטוס 5.0

יומן שיחות מורחב

רשימה לבנה ושחורה

לוח שנה עברי/לועזי + זמני היום

חיפוש חכם באנשי קשר ובחייגן

הגדרת רינגטון מכרטיס

בייבי סיטר

נוקיה איו לי מושג, אני לא מתעסקת עם המכשיר הזה...
אי טופ כפי שכבר כתבתי קודם מצוין ממש, יש לנו 2 מכשירים כאלה, קליטה מעולה, אנשי קשר בסדר מה כבר יכול להיות? והמקשים מאוד נוחים ועובדים מצוין.
תדרים מלאים של דור 2-3-4

שיחות באיכות HD דור 4 VOLTE

גודל מסך 2.8 אינץ’

רמקול עוצמתי במיוחד

3000 אנשי קשר

סוללה 1750 מיליאמפר

גיבוי ושחזור אנשי קשר לכרטיס זיכרון

הקלטת שיחות אוטומטית וידנית לתוך Sd

משולב מתכת

משיבון קולי

בלוטוס 5.0

יומן שיחות מורחב

רשימה לבנה ושחורה

לוח שנה עברי/לועזי + זמני היום

חיפוש חכם באנשי קשר ובחייגן

הגדרת רינגטון מכרטיס

בייבי סיטר
תודה רבה מאד-מאד!!
ניתן לחבר את הפלאפון עם כבל למחשב ולהעביר קובץ מ/אל הכרטיס זיכרון??

במכשיר 5x5 יש אפשרות להיכנס לנגן דרך הקיצורים בתפריט הראשי ובאפשרויות לבחור חיפוש והוא מפנה אותך לקבצים של הכרטיס כך שלא צריך להיכנס כל פעם דרך ההקלטות.
אפשר גם להוסיף את השיפור הזה בתוכנה חינמית של אסקולס (להורדה באתר החברה - https://escolls.com/) בכל המכשירים החדשים של אסקולס, קיוליקס וציקלון.
שאני מעדכן את זה
האם זה מוחק את הזיכרון הפנימי (אנשי קשר)?

שאני מעדכן את זה
האם זה מוחק את הזיכרון הפנימי (אנשי קשר)?
כן, לכן מה שעושים זה להעתיק קודם את האנשי קשר לסים, בדיוק כמו כשעוברים פלאפון, לי אישית יש פשוט סים נפרד, ישן שאין בו קו שיכול להכיל עד 350 אנשי קשר(זה הרבה, רוב הסימים הם של 200 אנשי קשר) ואני פשוט שמה בפלאפון הנוכחי שני סימים, אחד לשיחות ואחד לאנשי קשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה