איפה הורדו אנטנות???
מקסימום תחליף לחברה שיש כן קליטה...
ואם אתה כבר מחליף משהו תחליף לסמסונג אברכים ואם אין להשיג אל תחליף!
לא סתם ב2026 רוצים להתקדם לדור 4 בלבד פשוט רוצים שכל בעלי הנוקיה הישנים יכנסו לשוק ויתחילו לקנות כל שנה- שנה וחצי פלאפון דרעק! וד"ל!

איפה הורדו אנטנות???
מקסימום תחליף לחברה שיש כן קליטה...
כן תחליף חברה 😁
מינימום התחיבות לשלושה חודשים וזה לא יעבוד
ואז תעבור חברה ושוב לא יעבוד
ופתאום תגלה שאנחנו אוחזים כבר ב2026 והC2(שהוא באמת מעולה)כבר לא עובד בכלל
בקיצור נשאר ממילא רק 8 חודשים אז למה לא להחליף כבר עכשיו?

כן תחליף חברה 😁
אז לכל הממליצים הלחוצים- החלפתי כבר לפני כחודש,
לא מרוצה בכלל- אבל אין לי מה לעשות...

כן תחליף חברה 😁
תשאל את המוכר מה האנטנות שיש לך באיזור שלך ולפי זה תחליט!!!
אז לכל הממליצים הלחוצים- החלפתי כבר לפני כחודש,
לא מרוצה בכלל- אבל אין לי מה לעשות...
למה החלפת לפלא' אחר?

@מנדלסול
אתה מונח בחומר?
השאלות שאתה שואל קצת מצחיקות אותי...
תשאל את המוכר מה האנטנות שיש לך באיזור שלך
אתה חושב שלא שאלתי????
ולפי זה תחליט!!!
ולפי זה החלטתי!!!
למה החלפת לפלא' אחר?
כי הפלאפון החדש- הוא דור 4...
ואני עם C2 מחודש, וחי כבר כמעט עשור בלעה"ר, ויש לי קליטה מצוינת ואני בחברת רמי לוי!
ובאיזה איזור אתה חי בעולם????

כי באיזור שלי אין!!!!
לא רמי לוי, לא הוט, לא פרטנר, לא סלקום וכו'...

מישהו ידע להסביר לי באשכול החיוני הזה כיצד מכבים הקלטה ב4*4?
אני משמיע לעצמי הקלטה, וכאזרח הגון שסיים לשמוע מכבה את ההקלטה במקש האדום, והבחור (של ההקלטה) ממשיך להשמיע את הגיגיו שכבר שמעתי אותם!
היו פעמים שכיביתי את המכשיר לגמרי בשביל שהוא ישתיק כבר את ההקלטה האומללה.
ניסיתי בכה וניסיתי בכה עד שראיתי שרק ע"י 'יציאה', האפשרות הכי רחוקה במכשיר עם מספר ההקשות הגבוה ביותר, רק אז זה מסכים לכבות את ההקלטה.
מישהו מצא דרך קצרה יתר?

אפשרות הכי רחוקה במכשיר עם מספר ההקשות הגבוה ביותר, רק אז זה מסכים לכבות את ההקלטה.
כמדומה לי שהכיבוי וההדלקה זה אורך יותר זמן מאשר להגיע לכפתור הזה.
יש בזה מן ההגיון. בנאדם רוצה לצאת מהנגן ולהשתמש בטלפון. הוא צריך לוותר על ההנאה שלו בגלל שזה טלפון, ועוד כשר?? וכי במחשב (או להבדיל, סמרטוטפון) אתה צריך לסגור חלון בשביל לעבור לחלון אחר?
מישהו מצא דרך קצרה יתר?
במקום לרדת בתפריט, תלחץ פעם אחת למעלה.

שמחתי להעניק שירות 😊

מישהו ידע להסביר לי באשכול החיוני הזה כיצד מכבים הקלטה ב4*4?
אני משמיע לעצמי הקלטה, וכאזרח הגון שסיים לשמוע מכבה את ההקלטה במקש האדום, והבחור (של ההקלטה) ממשיך להשמיע את הגיגיו שכבר שמעתי אותם!
היו פעמים שכיביתי את המכשיר לגמרי בשביל שהוא ישתיק כבר את ההקלטה האומללה.
ניסיתי בכה וניסיתי בכה עד שראיתי שרק ע"י 'יציאה', האפשרות הכי רחוקה במכשיר עם מספר ההקשות הגבוה ביותר, רק אז זה מסכים לכבות את ההקלטה.
מישהו מצא דרך קצרה יתר?
כוונתכם לכבות את ההשמעה?
לחצן אפשרויות, יציאה.

וכמובן לחצן "פאוז".

אפשר לדעת אולי למה ב4*4 לא עובד לי הקליטה של דור 4 ? כשאני מעבירה את הפלאפון לדור 4 הוא מראה שאין קליטה בכלל

אפשר לדעת אולי למה ב4*4 לא עובד לי הקליטה של דור 4 ? כשאני מעבירה את הפלאפון לדור 4 הוא מראה שאין קליטה בכלל
מי ספק הסלולר?
שנית, ייתכן מאוד שאין קליטה באותו אזור.
שלישית - יש מצב שהסים ישן - לזה צריך להתקשר לספק הסלולר.

מי ספק הסלולר?
שנית, ייתכן מאוד שאין קליטה באותו אזור.
שלישית - יש מצב שהסים ישן - לזה צריך להתקשר לספק הסלולר.
פרטנר
יש מצב באמת שהסים ישן הוא מ- 2017

בעלי פלאפונים כשרים
לפניכם 4 סוגי פלאפונים כשרים :

5*5
4*4
Q7
Q8

נא סדרו אותם לפי הסדר
מהטוב עד לגרוע.

תודהה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה