אני חושב שהנגן הכי טוב שיש בפלאפונים כשרים זה של נוקיה 225\235 וכדו'...

מניסיון שלי עם נוקיה, הייתי מאד מרוצה מהנגנים.
זה הדבר היחיד שהחזיר אותי אליהם...

שיומי לא מגע
אתה בוחר את רמת הכשרות
היה אפשרות עם מיל וכו
אני בחרתי עם נגן ותמונות - ויש גם סרטונים
אין מצלמה
מראה חרדי עם חותמת מאושר - היה גםעם חותמת מוכר - בדיוק אותו דבר
רכשנו בעלי ואני באיזה חנות בדוידקה
מומלץ

לי יש טלפון שיואמי חצי טאצ חצי מקשים בלי המצלמה ויש בו בו נגן
אני מאוד נהנת הוא מאוד נוח ואיכות נדירה

חוץ מנוקיה ושיואמי יש עוד פלאפון עם נגן נוח [כשר או תומך]?

בקשר לעדכון גרסה, אני מנסה להרשם, והוא כותב לי ששולח אימות למייל, תכלס הוא לא שולח, משהו יודע מה יכול להיות הבעיה?
או אם משהו יכול להביא את השם משתמש וסיסמא שלו זה ממש יעזור.

יש לי Q8 כבר שבוע בטריה שמחזיקה הרבה זמן (לעומת ה4*4 שהיה לה במשך כשנתיים וחצי) החזיק לי מער"ש עד אתמול בלילה (לא משתמש הרבה אבל בקודם כל יום וגם בלילה שלא השתמתי נגמרה הבטריה)
כרגע לא נתקלתי בשום בעיה ב"ה
עדיין מרוצה מהמכשיר?

תודה לכל העונים
מכל התשובות אני ממש מבולבל
למי שמכיר את שני \ שלשה המכשירים שיעשה חסד ויכתוב מעלה של כל מכשיר מול חסרון וכך יהיה לכל אחד ידע למה שהוא נצרך

Q7- מתחבר טוב לאוזניות רגילות?
יש לי עדיין את נוקיה 208 (לא נספר כבר כמה שנים...) והבאג היחיד שלו, שברגע שמחברים אוזניות הוא משתגע...
אז חשוב לי לדעת האם בQ7 אפשר לחבר אוזניות, ממי שיש לו נסיון עם זה.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה