ואוו תודה ממש עזרת לי
הגירסא החדשה של Q8 ממש משנה את כל הפלאפון יש אפשרויות לקבלת קבצים בבלוטוס מחשבון מדעי ועוד מלא דברים

מה עדיף בפלאפונים/4X4/5X5/Q7/Q8 ????
ואולי בכלל מומלץ משהו אחר ??

אני ממליצה על נוקיה 208 הפלאפון הכי טוב
כבר אין להשיג בחנויות
הזמנתי מעלי אקספרס . מרוצה מאד
יכולה לעלות קישור אם רלונטי

אני ממליצה על נוקיה 208 הפלאפון הכי טוב
כבר אין להשיג בחנויות
הזמנתי מעלי אקספרס . מרוצה מאד
יכולה לעלות קישור אם רלונטי
אשמח לקישור.
ואגב כבר הגיע לך ??

כן.
הזמנתי לי הגיע מהמם
אחר כך באתי להזמין שוב לבעלי
ואז הקישור כבר לא היה זמין
אז מצאתי קישור אחד על אחד כמו שלי הגיע
שתינו מרוצים מאד. עכשיו יש לנו אותו פלאפון אבל לכל אחד מקישור אחר
(הכנסתי סים כשר)

כן.
הזמנתי לי הגיע מהמם
אחר כך באתי להזמין שוב לבעלי
ואז הקישור כבר לא היה זמין
אז מצאתי קישור אחד על אחד כמו שלי הגיע
שתינו מרוצים מאד. עכשיו יש לנו אותו פלאפון אבל לכל אחד מקישור אחר
(הכנסתי סים כשר)

אני צריך פלאפון כשר לגמרי ולפי הקישור זה נראה תומך כשר נכון ??

יש אפשרות בהגדרות להכנס למייל. ווצהאפ וכו'
אבל בגלל שהכנסתי סים כשר אז הכל חסום. וגם אם רוצה לא יכולה להכנס.
משיחה עם חנות טלפונים הם יכולים לחסום ב50 שקל לגמרי שלא יהיה לך אפשרות גם אם תכניס סים פתוח
אבל לא ראיתי צורך כי הסים שלי כשר אז הכל חסום

אני צריך להיום .

4X4 אני לא כ"כ ממליץ
5X5 זה עדיין חדש מכדי לדעת בצורה מושלמת
כנ"ל Q8

יש אפשרות בהגדרות להכנס למייל. ווצהאפ וכו'
אבל בגלל שהכנסתי סים כשר אז הכל חסום. וגם אם רוצה לא יכולה להכנס.
משיחה עם חנות טלפונים הם יכולים לחסום ב50 שקל לגמרי שלא יהיה לך אפשרות גם אם תכניס סים פתוח
אבל לא ראיתי צורך כי הסים שלי כשר אז הכל חסום
איך זה עובד לך , היה לי נוקיה 208 והוצאתי את הסים בלי לדעת מה ההשלכות של זה וכשהחזרתי את הסים קיבלתי שיחה שנאמר לי שם שתוך 24 שעות הסים שלי יחסם לפלאפונים דור 2 ו3 ויעבוד רק עם דור 4 כחלק ממהפכת התקשורת

קנית אותו לאחרונה או לפני הרבה זמן ?

ה-208 הוא דור 3 ובאיזשהו שלב הוא אמור להפסיק לפעול, כרגע ע"פ משרד התקשורת בסוף 2025.(צפויה הארכה)
לגבי השאר הQ7 לדעתי הכי טוב.(הQ8 מקביל ל5X5)

ה5*5 מאוד איטי אפילו שהוא יותר חדש מה4*4, ה4*4 יותר טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה