איש מעבדת פלאפו' אמר לי שמנסיון שלו קיו 7 זה הפל' הכי מומלץ בכשרים,
ובקושי באים אצלו תיקונים על הפלא' הזה,
ולגבי קיו 8 אמר שא"א עוד לדעת כמה הוא טוב כי לא מזמן יצא לשוק,
מה שכן המקשים של הקיו 7 לא משהו, חלקם קשים ללחיצה.

איש מעבדת פלאפו' אמר לי שמנסיון שלו קיו 7 זה הפל' הכי מומלץ בכשרים,
ובקושי באים אצלו תיקונים על הפלא' הזה,
ולגבי קיו 8 אמר שא"א עוד לדעת כמה הוא טוב כי לא מזמן יצא לשוק,
מה שכן המקשים של הקיו 7 לא משהו, חלקם קשים ללחיצה.
החסרון העיקרי שלו הוא שהשקע טעינה הוא לא טייפסי

צפה בקובץ המצורף 2042965

האם כדי להזמין את הפלאפון הזה מאלי אקספרס ,האם בטוח יש אפשרות להוריד את המצלמה ואת הודעות?
[יש לזה הרבה חוות דעת טובות]
יש לך הרבה אשכולות
על כל הפלאפונים שיש באלי
וגם על הפלאפון הזה בפרום מתמחים טופ
תרשום וזה יביא לך.

חבר'ה אולי אוכל לעשות לכם קצת סדר על פי ההבנה שלי בדברים כאלה
שיאומי- המקשים סיניים שזה אומר שהם על הפנים
4X4- טלפון כשר סטנדרטי אך שקע טעינה מיקרו שבאמת החיים שלו לא ארוכים
Q7- טלפון טוב מאוד אלא שבאמת אולי יש כאלה שמפריע להם המקשים הבולטים ובעיקר בטלפון הזה
Q8- טלפון פצצה וכל מי שאני מכיר שעם זה המליץ עליו בחום וגם שקע טייפ סי שבאמת יש לו חיים ארוכים ועומד בתקן של נגד מים ואבק
5X5- גם טלפון די טוב וגם לו יש שקע טעינה טייפ סי וגם תקן של נגד מים ואבק
נוקיה 225- כולל מצלמה ויש בזה כמה גירסאות טלפון טוב מאוד די מהיר אלא אם כן יש בו כרטיס זיכרון שאז לוקח לו 3-5 שניות לרענן את הגלריה ולעיתים הוא נתקע
נוקיה 235- שקע טעינה טייפ סי אך המקשים שלו לא כל כך טובים וגם בו יש כמה גירסאות
נוקיה 215- אותו דבר כמו ה225 אך בלי מצלמה
מקווה שעזרתי

שניהם עדיין חדשים כך שאין עדיין מידע על בלאי
אם כי ל5X5 יש מקשים שדומים יותר ל4X4 שידוע שבמשך הזמן הם נשחקו
בQ8 יש מקשים מסוג שונה שאין עדיין מידע על שחיקה בהם

קניתי את שתי הפלאפונים האלו ממש לפני כמה ימים ואין כ"כ הבדל בניהם.
אולי גם בגלל שעדיין לא עשו להם שיפורים..
וגם הם עדיין חדשים בשוק כך שא"א לדעת איזה תקלות יש להם.

אייטופ 100 מישהו מכיר ? איך המכשיר ?

אני קניתי 3 טלפונים 5X5 אחד לאישי ו-2 לצורך עסק.
לדעתי המקשים ב5X5 יותר קלים ללחיצה ולמגע מאשר Q8.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה