החסרון העיקרי שלו הוא שהשקע טעינה הוא לא טייפסיאיש מעבדת פלאפו' אמר לי שמנסיון שלו קיו 7 זה הפל' הכי מומלץ בכשרים,
ובקושי באים אצלו תיקונים על הפלא' הזה,
ולגבי קיו 8 אמר שא"א עוד לדעת כמה הוא טוב כי לא מזמן יצא לשוק,
מה שכן המקשים של הקיו 7 לא משהו, חלקם קשים ללחיצה.
מה זה משנה?החסרון העיקרי שלו הוא שהשקע טעינה הוא לא טייפסי
טעינת טייפסי יש לו חיים ארוכים יותר (אני מתכוון כמובן לשקע הטעינה)מה זה משנה?
מטענים יש בשפע ומכל הסוגים, מה גם שהוא מוכר.
יש לך הרבה אשכולותצפה בקובץ המצורף 2042965
האם כדי להזמין את הפלאפון הזה מאלי אקספרס ,האם בטוח יש אפשרות להוריד את המצלמה ואת הודעות?
[יש לזה הרבה חוות דעת טובות]
אני חושב שהוא תומך בg4אם אני לא טועה סוג הפלאפון הזה לא יעבוד ב2026 אבל אני לא בטוחה. יש מישהו שיודע בוודאות?
אני קניתי 3 טלפונים 5X5 אחד לאישי ו-2 לצורך עסק.
לדעתי המקשים ב5X5 יותר קלים ללחיצה ולמגע מאשר Q8.
איזה מכשיר?המכשיר הזה דור 4 ?:
כן.יש הבדל בין 215 ל 235?
זה טלפונים שיכולים להיות גם כשרים וגם לקבל SMS?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים