• הוסף לסימניות
למה לא רשמת את שם היישום בעברית?

MIDlet-Name: orhotzdikim​

במקום

MIDlet-Name: ארחות צדיקים​

• הוסף לסימניות
סתם...
דרך אגב,אני יכול להוסיף כשאני עורך את התוכנה עוד קבצי book מעבר ל20?

• הוסף לסימניות
סתם...

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להוריד את זה
https://wavemaker.he.downloadastro.com/download/
זה יוצר תוכנות Jar
מישהו אמר שeset חוסמים את האתר... לי הוא לא חוסם.רק יש לי תקלה בהורדות תודה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממתי WaveMaker עושה קבצי JAR?

• הוסף לסימניות
לא יודע ככה הבנתי באתר ההוא

• הוסף לסימניות
לא יודע ככה הבנתי באתר ההוא

• הוסף לסימניות
זה לא עושה, ואפי' אם כן, אתה לא תרוויח כלום בכל תוכנה שהיא שתמיר לך יישומים העובדים בפלאפונים אחרים ל-JAR כי זה לא יתאים לפלאפון שלך בכל אופן, אא"כ תשחק עם קבצי הקלאס שזה מקומפל וכך בכל אופן תצטרך להגיע לקבצי המקור של היישום ידנית, כך שאני לא מאמין שיש תוכנה שתועיל לכך.

• הוסף לסימניות
זה לא עושה, ואפי' אם כן, אתה לא תרוויח כלום בכל תוכנה שהיא שתמיר לך יישומים העובדים בפלאפונים אחרים ל-JAR כי זה לא יתאים לפלאפון שלך בכל אופן, אא"כ תשחק עם קבצי הקלאס שזה מקומפל וכך בכל אופן תצטרך להגיע לקבצי המקור של היישום ידנית, כך שאני לא מאמין שיש תוכנה שתועיל לכך.
לא הבנתי כלום...

• הוסף לסימניות
@אלישי במיוחד
יש כאן איזה 10 ישומים (לא משחקים) לנוקיה שלא הצלחתי להבינם.מי שיכול להסביר...תודה רבה

קבצים מצורפים

• תוכנות.zip
    3.8 MB · צפיות: 313
  • הוסף לסימניות
דרך אגב,אני יכול להוסיף כשאני עורך את התוכנה עוד קבצי book מעבר ל20?
מהוראות היצרן "בטלפונים רבים יש הגבלת מקסימום גודל קובץ JAR . עבור טלפונים MIDP1.0 המקסימום הוא 64Kb. הטלפון יסרב להתקין midlet, אם גודל הקובץ JAR גדול מהערך המרבי המותר. מגבלת גודל JAR תלויה בדגם הטלפון."
הקישורים חסומים ברימון.אפשר להעלות למגיקוד?תודה
התוכנה בבקשה
ההדרכה מצורף בקובץ ZIP

קבצים מצורפים

• הורדות.zip
    KB 30.4 · צפיות: 78
  • הוסף לסימניות
"בטלפונים רבים יש הגבלת מקסימום גודל קובץ JAR . עבור טלפונים MIDP1.0 המקסימום הוא 64Kb. הטלפון יסרב להתקין midlet, אם גודל הקובץ JAR גדול מהערך המרבי המותר. מגבלת גודל JAR תלויה בדגם הטלפון."
אז הגודל מוגבל.אבל אם אני נשאר בהגבלה אפשר להוסיף קבצי book?

• הוסף לסימניות
אתה יכול בבקשה ליצור לי בחינם פההלייבק מהשירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה