הקישורים חסומים ברימון.אפשר להעלות למגיקוד?תודהלפי מה שקראתי שם, אין שום בעיה של זכויות יוצרים על זה. וכן הוא נותן קישור לתוכנה ולהוראות מפורטות איך בונים כזה קובץ מותאמת אישית לעשרות רבות של פלאפונים וכולל JAD של היישום.
לא הבנתי כלום...זה לא עושה, ואפי' אם כן, אתה לא תרוויח כלום בכל תוכנה שהיא שתמיר לך יישומים העובדים בפלאפונים אחרים ל-JAR כי זה לא יתאים לפלאפון שלך בכל אופן, אא"כ תשחק עם קבצי הקלאס שזה מקומפל וכך בכל אופן תצטרך להגיע לקבצי המקור של היישום ידנית, כך שאני לא מאמין שיש תוכנה שתועיל לכך.
מהוראות היצרן "בטלפונים רבים יש הגבלת מקסימום גודל קובץ JAR . עבור טלפונים MIDP1.0 המקסימום הוא 64Kb. הטלפון יסרב להתקין midlet, אם גודל הקובץ JAR גדול מהערך המרבי המותר. מגבלת גודל JAR תלויה בדגם הטלפון."דרך אגב,אני יכול להוסיף כשאני עורך את התוכנה עוד קבצי book מעבר ל20?
התוכנה בבקשההקישורים חסומים ברימון.אפשר להעלות למגיקוד?תודה
אז הגודל מוגבל.אבל אם אני נשאר בהגבלה אפשר להוסיף קבצי book?"בטלפונים רבים יש הגבלת מקסימום גודל קובץ JAR . עבור טלפונים MIDP1.0 המקסימום הוא 64Kb. הטלפון יסרב להתקין midlet, אם גודל הקובץ JAR גדול מהערך המרבי המותר. מגבלת גודל JAR תלויה בדגם הטלפון."
מה יש בהדרכה?חילצתי ולא הבנתי
תנסה, מה זה עולה כסף?דרך אגב,אני יכול להוסיף כשאני עורך את התוכנה עוד קבצי book מעבר ל20?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים