איי נתן, לא מתאים לך. ועוד עשית להם קידום..
עוד סיבה להיות עצוב ערב ט' באב.

איך מתחברים ליום הזה, קשה לגור בישראל של היום שב"ה יש לנו כל שפע גשמי שאפשר לחשוב עליו, ולהתחבר למחסור ולחורבן דאז. וצער השכינה, כן. אבל.. איך מתחברים... לא קל.

אולי תכלו לעזור לנו
לנו יש את המכשיר הזה ומאוד נהנים ממנו רק יש לו 2 בגים רציניים:
א. הסוללה נגמרת תוך זמן קצר מאווד
ב. כאשר נגמרת הבטרייה הטלפון מנתק שיחות ואפילו עם הוא מחובר למקור חשמל וזה מפריע לנו אי אפשר לנהל כך שיחות נורמליות
מצטרף לכל מילה
לגבי הסוללה אולי כדאי להחליף לסוללה גרמנית

יש לי 4על 4
לפעמים לא שומעים אותי טוב (מרגיש צליל מתכתי או כמו מתחת למים)
כשאני מתקשרת.
בטריה לא משהו
לחצנים קשים להקשה
לוח שנה לא כתוב חגים וכו רק תאריך. מה שכן זה נח שכתוב גם עברי וגם לועזי יחד.

הנאכס היותר גדול הוא שאי אפשר לרשום ולשמור מספר באמצע שיחה.
יש את הבאג הזה, אגב בעוד פלאפונים כדוג' שיאומי הכשר.

בכללי - פלאפון טוב רק שאצלי די מסובך לבחור צלצול מהכרטיס זיכרון לצלצול של הפלאפון, צריך 'לשחק' איתו עד שאני מצליח.

ובכלל - כל פעם שאני רוצה לעדכן צילצולים בכרטיס צריך לפרק את כל המכשיר על כרעיו וקרבו כמו שכבר הזכירו לפני וזה דֵי מעצבן...

אלה שיש להם פיספוסי שיחות - מסתמא יש לכם גירסא ישנה
שדרגו גירסא

טוב לא הכל מושלם.
אכן, בדקתי וגם אצלי:
הסוללה פשוט נמסה.
דור 4 לא מתחבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה