שמחה זה אנחנו בלבד
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
- #1,421
נכון !! על כל דבר אתה יכול להגיד את זהיש הבדל בין אינטרנט לפונקציות במכשיר
נכון !! על כל דבר אתה יכול להגיד את זהיש הבדל בין אינטרנט לפונקציות במכשיר
עוד סיבה להיות עצוב ערב ט' באב.איי נתן, לא מתאים לך. ועוד עשית להם קידום..
מצטרף לכל מילהאולי תכלו לעזור לנו
לנו יש את המכשיר הזה ומאוד נהנים ממנו רק יש לו 2 בגים רציניים:
א. הסוללה נגמרת תוך זמן קצר מאווד
ב. כאשר נגמרת הבטרייה הטלפון מנתק שיחות ואפילו עם הוא מחובר למקור חשמל וזה מפריע לנו אי אפשר לנהל כך שיחות נורמליות
מה, לא מגיע לי לשמוע שיעור מקול הדף בשתי האוזניים? מה אני, עז?
סלקום.בהחלט פלאפון כשר למהדרין ומצוין
בניודים אפשר לקבל אותו ב 320-350
לגבי דור 4 וולטה תלוי באיזה חברה סלולרית אתם
מצטרפת מניסיון!!אני הרבה שומעת דשים מאנשים שהתקשרו ולא ראיתי....
וזה לא בעיה בקליטה -
שמעתי מכמה שיש להם את הפלא' הנ"ל
יש את הבאג הזה, אגב בעוד פלאפונים כדוג' שיאומי הכשר.הנאכס היותר גדול הוא שאי אפשר לרשום ולשמור מספר באמצע שיחה.
גם אנימצטרפת מניסיון!!
איך עושים את זה?אלה שיש להם פיספוסי שיחות - מסתמא יש לכם גירסא ישנה
שדרגו גירסא
בחלק מנקודות המכירה. תבררו אצל מי שמכר לכם, אם לא אצלו, מן הסתם ידע להפנות אתכם לנקודת מכירה אחרת באזור שלכם.איך עושים את זה?
זה נכון בעוד פלאפונים? (יש לי פיספוסי שיחות גם בשיאומי)בחלק מנקודות המכירה. תבררו אצל מי שמכר לכם, אם לא אצלו, מן הסתם ידע להפנות אתכם לנקודת מכירה אחרת באזור שלכם.
באיזה חברה סלולרית אתה ??דור 4 לא מתחבר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים