נוקיה 215 עדיף לדעתי הרבה יותר. זה אותו דבר רק בלי מצלמה אבל עם מקשים הרבה יותר איכותיים.
קיים בגירסה עם או בלי נגן ורדיו .
בC2 יש כל מה שאתם צריכים
פעם בחצי שנה - לקנות בטריה חדשה
פעם בשנה-שנה וחצי להחליף גוף
כל הפלאפונים האלו הם כשרים מוועדת הרבנים ?
כמובן שכחתי לכתוב אבל התכוונתי לכשר

כל הפלאפונים האלו הם כשרים מוועדת הרבנים ?
כמובן שכחתי לכתוב אבל התכוונתי לכשר
215 כשר מוועדת הרבנים. 225 לא!
215 לא מומלץ!!!!
עכשיו היינו צריכים לתקן גם את השקע טעינה (אמרו לי שצריך לתקן את זה הרבה פעמים)
וגם את המיקרופון. מי שדיבר איתי שמע את עצמו. וזו בעיה נפוצה במכשיר הזה.

215 לא מומלץ!!!!
עכשיו היינו צריכים לתקן גם את השקע טעינה (אמרו לי שצריך לתקן את זה הרבה פעמים)
וגם את המיקרופון. מי שדיבר איתי שמע את עצמו. וזו בעיה נפוצה במכשיר הזה.
לי יש אותו שנתיים בלי צורך לתיקון אחד.

מישהו שמע על פלאפון איי טופ ?

וכן ראיתי שלגבי הפלאפון 4*4 יש מציעים לקנות לו בטרייה גרמנית מישהו יודע האם זה כן פתרון לבטרייה נורמלית ?

4*4 לא מאוד מומלץ.
היות והפלפון זוללת את הבטריה בצורה מאוד מהירה.
וכן, הפיתרון שהציעו לי זה הבטריה הגרמנית, זה האט במעט את צריכת הבטריה, -זה מוסיף עוד כ 30 אחוז אפשרות צריכה.

4*4 לא מאוד מומלץ.
היות והפלפון זוללת את הבטריה בצורה מאוד מהירה.

יש פיתרון חלקי וזה להשקיע בבטריה יותר מהירה, בתוספת תשלום, לרוב.
כמה עולה כזאת בטרייה ?
וכן האם זה משנה משמעותי את חיי הבטרייה ?
וחוץ מזה בדברים האחרים הפלאפון בסדר ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה