מבקשים גאולה
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
- #1,481
בדרך כלל אם אם אתה קונה את הבטריה במקום שאתה קונה את הפלפון, יש אפשרות לקבל בסכום יותר זול
איך שהבנתי.וזה מאריך משמעותי ?
יש לי אותו שנה וחצי והוא עדיין עובד מצוין215 לא מומלץ!!!!
דור 3מה עם כל היאנגים למיניהם הם טובים או לא ?
יאנגבכל אופן אם יש למישהו טלפון כשר דור 4 שלא ברשימה תעדכנו אותי ואני יוסיף
ya218022 ג'ימייל
הוא דור 2 או 3, לא?יאנג
באמת?!הוא תומך גם דור 4
גם לי היה את זה.יש לי 4x4 תקופה לא ארוכה ויש לו בעיות קשות בקליטה (נכנס הרבה פעמים למצב חרום גם במקומות שיש קליטה) וכמובן בטרייה גרועה וגם עושה לי בעיות בבלוטו'ס (יש לי איירפודס אולי הם לא מתאימות אליו) וזה אחרי שעשיתי עדכון תוכנה בחנות אבל האיכות שמע והמפרט מצוינים
אני נהנה ממנו יחסית הרבה פונקציות אולי בטריה קצת חלשהמישהו יודע לומר נתונים על מכשיר 4X4?
- איך הוא בכללי?
- יש הקלטה לכרטיס זכרון?
- אפשר לעשות הפניות שיחות לא גורפת? דהיינו רק כשאין מענה, או רק כשלא זמין?
- יש מסנן רשימה חסומה?
- יש מסנן רשימה מאושרת?
לא הוא לאהוא תומך גם דור 4
בקשר לאי טופ זה מכשיר פצצה שיצא לפני חצי שנה פלוס ורק עובר עוד ועוד שידרוגים כרגע לי יש אתו חצי שנהמישהו שמע על פלאפון איי טופ ?
וכן ראיתי שלגבי הפלאפון 4*4 יש מציעים לקנות לו בטרייה גרמנית מישהו יודע האם זה כן פתרון לבטרייה נורמלית ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים