בדרך כלל אם אם אתה קונה את הבטריה במקום שאתה קונה את הפלפון, יש אפשרות לקבל בסכום יותר זול

MTK 1 – גולד תקשורת

@משה שולמן אם אני זוכר טוב היה לי אותו בעבר ולא נהנתי ממנו אני לא זוכר אם זה היה בגלל הבטרייה שנגמרה מהר או שזה היה בעיה בשמע כשעושים רמקול
אם דברים השתנו אשמח שתעדכן

יש לי 4x4 תקופה לא ארוכה ויש לו בעיות קשות בקליטה (נכנס הרבה פעמים למצב חרום גם במקומות שיש קליטה) וכמובן בטרייה גרועה וגם עושה לי בעיות בבלוטו'ס (יש לי איירפודס אולי הם לא מתאימות אליו) וזה אחרי שעשיתי עדכון תוכנה בחנות אבל האיכות שמע והמפרט מצוינים

אני ממש ממליצה על פלאפון I TOP. אחד התותחים!

יש לנו 4X4 לא הרבה זמן, אבל לבינתיים מרוצים מאוד.

הוא תומך גם דור 4

יש לי 4x4 תקופה לא ארוכה ויש לו בעיות קשות בקליטה (נכנס הרבה פעמים למצב חרום גם במקומות שיש קליטה) וכמובן בטרייה גרועה וגם עושה לי בעיות בבלוטו'ס (יש לי איירפודס אולי הם לא מתאימות אליו) וזה אחרי שעשיתי עדכון תוכנה בחנות אבל האיכות שמע והמפרט מצוינים
גם לי היה את זה.
אמרו לי בחנות שזה בגלל שהוא לא באמת דור 4 מלא,
העברתי לדור 3 והקליטה מצויינת.
אבל זה בהחלט חסרון
נראה לי שרק הנוקיה והשיאומי הם באמת דור 4

מישהו יודע לומר נתונים על מכשיר 4X4?
  1. איך הוא בכללי?
  2. יש הקלטה לכרטיס זכרון?
  3. אפשר לעשות הפניות שיחות לא גורפת? דהיינו רק כשאין מענה, או רק כשלא זמין?
  4. יש מסנן רשימה חסומה?
  5. יש מסנן רשימה מאושרת?
אני נהנה ממנו יחסית הרבה פונקציות אולי בטריה קצת חלשה
יש מקום לכרטיס זכרון לא בטוח לגבי הקלטה, לא ניסתי
3. כן
4. כן
5. כן

מישהו שמע על פלאפון איי טופ ?

וכן ראיתי שלגבי הפלאפון 4*4 יש מציעים לקנות לו בטרייה גרמנית מישהו יודע האם זה כן פתרון לבטרייה נורמלית ?
בקשר לאי טופ זה מכשיר פצצה שיצא לפני חצי שנה פלוס ורק עובר עוד ועוד שידרוגים כרגע לי יש אתו חצי שנה
אחרי שהחזקתי מלה פלאפונים אף פעם לא היה י כזה טוב
כלול בו כל הרשימה נגן מאוד נוח בטריה כמעט כפולה מ4*4 שמע קליטה מטורף מסגרת חזקה נגד נפילות תפריט מאוד נוח ממש מטורף ממליץ מכל הלב ממש הטלפון שהציל את הדור

יש לי 4*4 ואני מאד נהנה איתו וקניתי בטריה גרמנית ב50 שקל וזה סביר ביותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה