גיליתי משהו שלא ידעתי: הטלפונים שמוכרים היום תחת השם 4X4 זה פשוט טלפון אחר לגמרי ממה שמכרו לפני שנה. פשוט מוצר אחר לגמרי. תיקנו לפחות גדול מהבאגים שכתבתי פה. יש גם צבעים חדשים - תכלת ועוד.

הבנתי שאחרי החג אמור לצאת עדכון גירסה חדש. (אני לא יודע אם הוא רלוונטי גם למי שקנה לאחרונה, אולי מי שקנה לאחרונה כבר קיבל את הגירסה הזו).

נערך לאחרונה ב:
שיאומי רגיש ברמות!
כל נפילה הוא נשבר וצריך לשמור עליו מאד
יש כאלו שאין להם סבלנות לזה...
אני ממליצה על 4*4 זה מכשיר ממש טוב
ויש בו נגן
לא רגיש כ''כ.
לאשתי יש אותו כמה שנים וזה זרוק בכל הבית וכל הילדים משחקים בזה...

אל תזמינו באלי אקספרס!
משרד התקשורת חוסם כל מכשיר שאינו דור 4 שהופעל אחרי 1.7
ומכשיר שכבר הפעילו אותו קודם ממשיך לעבוד

אני הזמנתי והדלקתי, הצלחתי להוציא שיחה
וקיבלתי הודעה שזה ייחסם לי ב24 שעות הקרובות
וכך היה

אבל אם יש את זה:
הזמנתי עכשיו מכשיר C2
לבטל?

אל תזמינו באלי אקספרס!
משרד התקשורת חוסם כל מכשיר שאינו דור 4 שהופעל אחרי 1.7
ומכשיר שכבר הפעילו אותו קודם ממשיך לעבוד

אני הזמנתי והדלקתי, הצלחתי להוציא שיחה
וקיבלתי הודעה שזה ייחסם לי ב24 שעות הקרובות
וכך היה

אבל אם יש את זה:
כנ"ל
לא מומלץ!!

הC2 שלי שקניתי לפני כמעט 15 שנה כנראה הלך לעולמו. :cry:
קשה לי עם טכנולוגיה ולכן אני מחשפת את המכשיר שהכי דומה לו במקום לנסות ללמד כלב זקן טריקים חדשים.
אני מעוניינת בטלפון כשר עם חותמת.
אשמח להמלצות.
C5

בעל חנות מחנות פלאפונים אמר לי שכל הפלאפונים הכשרים שווה זבל!!!
אין מה לעשות!! אולי זה המטרה שנעבור לפלאפונים לא כשרים?!?!
אבל כשבאתי ואמרתי שאני מוכנה לשלם כל מחיר העיקר שלא אצטרך להחליף כל שני וחמישי פלאפון הוא אמר לי שעל פלאפונים כשרים אין לו מה להמליץ,
וזה חנות של בן אדם טוב, מבין בפלאפונים, וזה מה שהוא ענה,
אז אני קונה כל חצי שנה פלאפון חדש (לפחות קונה את הזולים (300 ש"ח) - מחזיקים אותו דבר כמו היקרים של 450-500 ש"ח)
טלפון אחד - נוקיה החזיק 8 שנים (אם לא יותר)... ורק עכשיו התחילו תקלות...
עוד טלפון כבר כמה שנים טובות.... ועדיין קיים. בלי עין הרע. 0 תקלות. ופצצה של טלפון, נופל הרבה פעמים ועדיין חי. בלי עין הרע. בטריה מעולה.

נכון לעכשיו שתיהם לא קיימים... אבל זה אומר שיש/ היו טובים...

אני בדיוק רואה באתר שלכם...
יש לך 215 דור 4 עם נגן?
מה המחיר שלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה