זה באמת בעייה אין אפילו פלאפון כשר אחד בלי בעיות מי שייצר אחד כזה ישבור את כל השוק

אני מחפשת פלאפון RGM V24 במחיר טוב,
הבנות התחילו לשמוע שיעורים בטלפון...
יש למישהו מידע על חנות זולה?

כ"ז תשרי תשפ"ד.
הקובץ עודכן ואורגן.
אפשר להפיץ את הקישור בכל דרך.
אם מישהו רוצה לארגן אותו יותר או להוסיף אינפ' אפשר לבקש גישה בפרטי או להתקשר.

ובקובץ.

קבצים מצורפים

• אבחון מכשירים כשרים .xlsx
    KB 517 · צפיות: 316
אפשר לרשום שבטלפון 4*4 נהרס השמע החיצוני תוך שבוע.

לי יש G5 כבר 3 שנים כמדומני
מכשיר מעולה
תומך 2 סימים
קצת כבד אבל לא נורא
בטריה צריך להחליף מידי פעם אבל זה כמו בכל מכשיר

למשהו יש נסיון עם Nokia 2660 / Nokia 2720
אשמח ממש לשמוע...
תודה רבה!!

אפחד??

המחירים של הפלא' שהמלצתי:
אסקולס- 370 ש"ח
נורמנדה- 340 ש"ח
ג'ואיש פון- 360 ש"ח
פור ג'י- 285 ש"ח
וכמובן שיש את הפרו 10 ו 30 החדשים של פירסט פון-
פרו 10- 340 ש"ח
פרו 30- 370 ש"ח

בניודים של קווים מקבלים הנחות שוות ומשמעותיות.....
טלפון:0534148880
למעבר לאתר שלנו: https://www.simfonia.co.il/

ומה לגבי Q7? מדוע לא מופיע גם באתר?

שלום. אני מחפשת טלפון טוב שיהיה מקום ל-קו רגיל וקו כשר. מכשיר לא משוכלל מדי. לא שיאומי. בסה"כ יש צורך רק בהודעות SMS. מה מומלץ? ראיתי שבנוקיה 225 יש אייקונים של פייסבוק וכו'..תודה רבה. אם למישהו יש למכור לי טלפון שעונה על הדרישות אשמח לקנות במחיר הוגן וסביר.

שלום. אני מחפשת טלפון טוב שיהיה מקום ל-קו רגיל וקו כשר. מכשיר לא משוכלל מדי. לא שיאומי. בסה"כ יש צורך רק בהודעות SMS. מה מומלץ? ראיתי שבנוקיה 225 יש אייקונים של פייסבוק וכו'..תודה רבה. אם למישהו יש למכור לי טלפון שעונה על הדרישות אשמח לקנות במחיר הוגן וסביר.
כשתהיו ליד המחשב תרשמו
ארשום לכם כאן

איך מחליפים צלצולים? ב4*4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה