G10
מכשיר חזק, לא נשבר מהר מנפילות.
בטריה פצצה!! שורד המוןןן
נכון.
אבל הוא דור 2 כמדומני...
וזה אומר שעוד מעט תם זמנו!
וגם אם הוא דור 3 לא נשאר לו הרבה זמן...

נכון.
אבל הוא דור 2 כמדומני...
וזה אומר שעוד מעט תם זמנו!
וגם אם הוא דור 3 לא נשאר לו הרבה זמן...
אני ממש לא מבינה בדורות וכל זה.
מה זה אומר שתם זמנו? לא יעבוד יותר?

MTK1
בעיות טעינה קשות
בעיות במגעים עם הסוללה
לא מכיר דברים כאלו.
(כמובן שאין לי שום עניין שמישהו יקנה דווקא את הדגם הזה, ביקשו את ההתרשמות האישית, ואני לא רואה שום דופי בטלפון הזה. גם לא בנקודות שצויינו)

לא מכיר דברים כאלו.
(כמובן שאין לי שום עניין שמישהו יקנה דווקא את הדגם הזה, ביקשו את ההתרשמות האישית, ואני לא רואה שום דופי בטלפון הזה. גם לא בנקודות שצויינו)
כל אחד עם הבעיות שלו...
למדתי כבר שלא תמיד מכשיר מאותו דגם שווה לרעהו..

למדתי כבר שלא תמיד מכשיר מאותו דגם שווה לרעהו..
ציינתי כבר שקניתי עוד מכשיר מאותו דגם, ואני מאוד מרוצה. כמו כן כמה מבני משפחתי נהנים מזה מאוד.
גם הסוכן שהמליץ עליו אמין מאוד

דיוני סמארטפון
וועדת הרבנים
אינטרנט
*** לא כאן ***

יתרונות וחסרונות של המכשיר הכשר שלכם
*** כן כאן ***

חייב לציין מהו בקשר לסמסונג אברכים.
אין לי מושג אם הטלפון עדיין קיים היום אבל לפני שנים השתמשתי בו והתפוצצתי מהשמע הנמוווווך להחריד!

אגב, ה'סמסונג אברכים' תומך בסים חו"ל ויש עוד דגמים שכשרים שתומכים בסים כזה. (בכלליות, טלפון כשר לא תומך בסים חו"ל)
לדעתי, זה פרמטר נוסף שכדאי לציין

MTK1 מצוין
היה בשימוש שנתיים, הלך וקנינו שוב 2 כאלה
מחזיק מעמד יחסית למכשירים האחרים שהלכו אחרי חודש-כמה חודשים או מלכתחילה לא עבדו כמו שצריך
דווקא השמע מצוין בכל מכשירי MTK1 שהיה לי, בטריה סבירה (לא כמו הסמסונג אברכים אך יותר טוב מנוקיה), כשצריך להטעין יותר מדי זה סימן שצריך להחליף בטריה או כבל טעינה
ממשק מצוין, קליטה טובה (היחיד שהיה לו קליטה במקום העבודה)
הכי טוב שמצאתי כיום

דיוני סמארטפון
וועדת הרבנים
אינטרנט
*** לא כאן ***

יתרונות וחסרונות של המכשיר הכשר שלכם
*** כן כאן ***
לאחר כזה משפט אני יגיד את דעתי ויברח, לפני שאקבל אבנים.
אני עברתי הרבה הרבה מכשירים, עד שפשוט הזמנתי מאלי אקספרס C2 במאה שקל. ובטריה גרמנית ב50 שקל צרבתי גרסה כשרה, [אפשר לצלם ח"ו דרך האנשי קשר (למייבינים) ] ואני מרוצה מאוד מאוד.
בכל חברה שאני עובר אני צריך לפתוח את הסים, לפעמים זה בחינם לפעמים זה בכמה שקלים.
ברחתי.

לאחר כזה משפט אני יגיד את דעתי ויברח, לפני שאקבל אבנים.
אני עברתי הרבה הרבה מכשירים, עד שפשוט הזמנתי מאלי אקספרס C2 במאה שקל. ובטריה גרמנית ב50 שקל צרבתי גרסה כשרה, [אפשר לצלם ח"ו דרך האנשי קשר (למייבינים) ] ואני מרוצה מאוד מאוד.
בכל חברה שאני עובר אני צריך לפתוח את הסים, לפעמים זה בחינם לפעמים זה בכמה שקלים.
ברחתי.
כמה זמן הפלאפון כבר בשימוש? הצריבת גרסה לא ניתנת לפריצה בקלות?
עריכה- עוד שאלה קטנה- הצריבת גירסה זה רק למצלמה למייבינים או לעוד דברים למעלה בקודש?

השוק מוצף במאות סוגי מכשירים כשרים, חלקם גרועים ברמה נוראה, חלקם נוראים ברמה גרועה, חלקם טובים, מיעוטם טובים, אחד שתיים מהם נהדרים ממש פלא פלאות לרוץ ולחטוף תענוג פשש אין דברים כאלה.

אנחנו, קהל יראי ה' שמשתמשים בפלאפון כשר, לא רוצים לרוץ כל חצי שנה ולקנות את הכוכב התורן. אי לכן והיות וכך-
אנא כתבו כאן איזה מכשיר יש לכם, מה טוב ומה רע בו - ובקצרה!!!

אני מתחייב בלי נדר לעבור פה פעם בכמה ימים, ולעדכן את הנתונים לתוך טבלת אקסל גדולה ונוחה, בצורה קצרה ומדוייקת.
כך שתוכלו בקלות לראות מה 'המחלות' של כל דגם ומה מהעלות שלו.
וואי נתן, תודה רבה לך.
נראה שרובם לא משהו ואף יותר מכך!
צריך שיהיו מכשירים מצוינים ברמה עם מצלמה איכותית ונגן שמע איכותי וצלילים יפים ולא איזה הקלטה של שיר חסידי משנות ה....
מה רע במצלמה? מעולם לא הבנתי. מי שרוצה לצלם את אובמה אוכל סושי בזימבבואה או את לא יודע מי ומה יוכל לצלם גם עם מצלמה אמיתית והרבה יותר איכותית. סתם מכבידים על ציבור אנ"ש.
ונא לא לזרוק עלי אבנים אנו לא במזרח ירושלים!

הלכתי לעבוד על הקובץ.

הערות ותוספות לאשכול יתקבלו בברכה.
אנא -מידע נטו על המכשיר שלכם.
מה טוב בו, מה רע בו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה