@Natan Galant מה אתה מתכנן לעשות עם כל ההודעות הסותרות?

המזכירה האלקטרונית עובדת גם בלי רמקול
כנס ל/תפריט/מזכירה אלקטרונית/אפשרויות/הגדרות/רמקול/כיבוי
והבעיה נפתרה!
לא עוזר!
יכול להיות שהשמע הרגיל חזק כל כך שזה נשמע כרמקול?!

יש לי את G10 ברוך ה'עוד שורד
אשמח אם יסבירו כאן ממתי יוכלו להשתמש רק בדור 4
ולמה??

יש לי את G10 ברוך ה'עוד שורד
אשמח אם יסבירו כאן ממתי יוכלו להשתמש רק בדור 4
ולמה??
אפרופו הG10 מכיוון שהמכשיר מאוד כבד אני ממליץ לשים מגן על הפלאפון ולוותר על הברזל שמכסה את הסוללה, מפחית משמעותית את משקל הפלאפון

אפרופו הG10 מכיוון שהמכשיר מאוד כבד אני ממליץ לשים מגן על הפלאפון ולוותר על הברזל שמכסה את הסוללה, מפחית משמעותית את משקל הפלאפון
תאבד את האפקט העיקרי שלו בתור "מנטרל מחבלים" אמל"ח קר ושאר מרעיו בישין

לי היה עד לפני שבועיים MTK5 קצת יותר משנה.
שקע טעינה נהרס מאד מהר
בטריה אוזלת במהירות
שמע חלש
פרוצדורה של לחיצות כדי לעשות 'השתק' במהלך שיחה
לא משלים מספרים אוטומטית!
פלסטיקה חלשה.
בטח יש לו עוד מאה אלף חסרונות לפחות, כמו כולם.

בינתיים אני בלי טלפון!
לא יודעת מה לקנות.

לי היה עד לפני שבועיים MTK5 קצת יותר משנה.
שקע טעינה נהרס מאד מהר
בטריה אוזלת במהירות
שמע חלש
פרוצדורה של לחיצות כדי לעשות 'השתק' במהלך שיחה
לא משלים מספרים אוטומטית!
פלסטיקה חלשה.
בטח יש לו עוד מאה אלף חסרונות לפחות, כמו כולם.

בינתיים אני בלי טלפון!
לא יודעת מה לקנות.

לא לקנות ולראות איך מסתדרים........

לא לקנות ולראות איך מסתדרים........
'גנבתי' לילדים את המכשיר שלהם
לא אציין איזה מכשיר זה, כדי לא לעשות פרסומת לנוכל. ייבוא אישי משהו. גרוע בכל מקרה.
נראה לי טלפון חוגה נגרר של פישר פרייס, עם הנורות המהבהבות, יעשה את העבודה טוב יותר.
תכלס אני בלי טלפון וזה לא יכול להמשיך ככה.
כמעט קניתי Q3 אחרי המלצות של אנשים,
אחרי מה שאני קוראת פה - לא קונה אותו.

'גנבתי' לילדים את המכשיר שלהם
לא אציין איזה מכשיר זה, כדי לא לעשות פרסומת לנוכל. ייבוא אישי משהו. גרוע בכל מקרה.
נראה לי טלפון חוגה נגרר של פישר פרייס, עם הנורות המהבהבות, יעשה את העבודה טוב יותר.
תכלס אני בלי טלפון וזה לא יכול להמשיך ככה.
כמעט קניתי Q3 אחרי המלצות של אנשים,
אחרי מה שאני קוראת פה - לא קונה אותו.
בקורונה משרד החינוך הרי חילקו המון טלפונים, והם נשארו במחסנים המאובקים של ביה"ס. אז כדאי שננער קצת את המחסנים או את ההנהלה ונבקש מהם שיחזירו לנו קצת אחרי כ"כ הרבה שנים של שכ"ל גבוה בלי הצדקה...:p

בקורונה משרד החינוך הרי חילקו המון טלפונים, והם נשארו במחסנים המאובקים של ביה"ס. אז כדאי שננער קצת את המחסנים או את ההנהלה ונבקש מהם שיחזירו לנו קצת אחרי כ"כ הרבה שנים של שכ"ל גבוה בלי הצדקה...:p
אני למשל הוצאתי משם 5 טלפונים בנתיים, ועוד היד נטויה בעז"ה!

הי, תרגעו! אין בזה גזל זה בהסכמת ההנהלה.......
לפעמים זה נחמד להיות קרוב לצלחת....

נראה לך שקנו בזה פלאפונים ;)
המנהל של החיידר של בני קנה בזה פלאפון מסוג סקודה אוקטביה...

לא התייחסו כאן מספיק לנושא של התאמת המכשיר לאוזניות בלוטוס
עוד אחד מהנושאים הבעייתיים ברוב המכשירים כשרים.
חוץ מהשיאומי, יש עוד מכשירים שעושים עבודה טובה בנושא זה?
בעלי נסיון - הנה לכאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה