4X4 יש לי ב- 419.
יאנג חדש כשר יש לי ב- 600

אני צריכה פלאפון עם שמע טוב, וסוללה חזקה מקשים נוחים וחזק-מתאים לבית עם ילדים
בשלה אם יש דבר כזה :confused:
שמע עוצמתי, מעיר פילים מרבצם
סוללה רגילה כמו כולם (נגמר מהר) אפשר להחליף לסוללה גרמנית
מקשים נחמדים
חזק, שורד טוב (בינתיים)
4*4 ESCOLLS
הוא גם דור 4, קליטה מצוינת (תלוי בסים ובאזור אבל לרוב עובד פצצה)
אפשר להכניס כרטיס זיכרון, ולשנות צלצולים לשעון מעורר ולשיחות
לוח שנה עברי-לועזי, פנס, מחשבון, בלוטות' כמובן.
מומלץ.

נערך לאחרונה ב:
מה שטוב בפון הזה, שאין את זה ברוב המכשירים הכשרים, שיש חיפוש חכם באנשי קשר, ולא צריך להקיש ממש את סדר המילים של איש הקשר
וכנ"ל במספרים, מאוד נוח
אם אני זוכר שהמספר כלל את הספרות 154 הוא מביא לי את כל המספרים שמכילים את הרצף הזה.
חיים קלים

למה? לי היה 3 שנים (יאנג) , ואז שוב 3 שנים (MTK) , ועכשיו קניתי 4*4 מקווה שיחזיק ג"כ לכה"פ שנתיים.
אולי באמת זה חוסר המזל שלי....
אבל לי בחיים לא החזיק פלאפון יותר מ10-11 חודשים

אני יכול רק לומר מאיזה פלאפון (לא 4*4 ) להתרחק אחרי שימוש של שבועיים ולאחר ששולמו עבורו 450 שקלים טבין תקילין חלק ממקשי הפלאפון חדלו מלעבוד כשהלכתי לחנות הפנו אותי לחנות היבואן שם לאחר המוכר כמעט נשבע שזהו המכשיר הטוב ביותר יוצר אי פעם ולו אישית יש את זה כבר שנה למרות שזה הושק רק לפני חודש כי הוא היה בקבוצת הניסוי ובלהבלה
כשפתח את מגירת התיקונים חייכו לעברי עוד מספר תאומי סיאם של הפלאפון המושלם שאחזתי בידי
לאחר שהפלאפון בילה במגירת התיקונים חודשיים פלוס בהם נאלצתי לשוב למכשיר הקודם שחידש נעוריו וכול הזמן נדחייתי בלך ושוב עד הטכנאי פסק שהמכשיר נחשף למים ועל כן מקומו הראוי לו בפח אמרתי לו שלאחר כ״כ הרבה זמן מנוחה הוא בוודאי העלה כבר עובש
אפילו המטען המהודר שכן נותר לפליטה (מטען ב 450 שקל ) התחיל לזגזג אחרי עוד חודשיים

כאחד שמתקן פלאפונים, ואני לא מבין בפלאפונים בצד המערכת, מבחינת איכות בניה אני ממליץ  לא לקנות לא נוקיה 215, לא שיאומי מקשים, והכי לא-לא זה מקס כושר. כל השאר מבחינת איכות בניה כולם אותו זבל.
G10 מאוד חזק אבל כבד ואם הבנתי נכון לא מתאים לכל החברות.
הגיע אליי לפני כמה ימים מכשיר פירסט פון 4G וגם בו האיכות בניה נראת בסדר גמור, הפלסטיקה טובה יחסית, הוא דק מאוד כי הלוח תופס חצי והמסך חצי, והסוללה על כל הגודל. נראה מעניין.
בעיקרון ההמלצה שלי מה  כן לקנות זה נוקיה 3310.

כאחד שמתקן פלאפונים, ואני לא מבין בפלאפונים בצד המערכת, מבחינת איכות בניה אני ממליץ  לא לקנות לא נוקיה 215, לא שיאומי מקשים, והכי לא-לא זה מקס כושר. כל השאר מבחינת איכות בניה כולם אותו זבל.
G10 מאוד חזק אבל כבד ואם הבנתי נכון לא מתאים לכל החברות.
הגיע אליי לפני כמה ימים מכשיר פירסט פון 4G וגם בו האיכות בניה נראת בסדר גמור, הפלסטיקה טובה יחסית, הוא דק מאוד כי הלוח תופס חצי והמסך חצי, והסוללה על כל הגודל. נראה מעניין.
בעיקרון ההמלצה שלי מה  כן לקנות זה נוקיה 3310.
גם על נוקיה 225 אתה לא ממליץ ?

תיזהרו שלא יעקצו אתכם
לי ביקשו באחת החנויות (באזור רב שפע) 470 ש"ח זה יקר!!!
בסוף אחי קנה לי בביתר ב300 ש"ח כולל סים (ניידתי להוט), מגן מסך ומגן לפלאפון.
אני אישית יכול למכור לך ב-400 במקום ב-420 וזה לא יקר כי זה בלי ניוד, אני יכול גם לתאר לעצמי, שאם ניידת להוט וקיבלת הנחה (כמובן בגלל הניוד), סביר להניח שניידת לתוכנית של 25 ש"ח בחודש ולא של ה-20...
אז כמובן שיעשו לך הנחה על המכשיר כי מרוויחים מצד שני על הניוד יפה...

נכון. ניידתי לתוכנית של ה-24 לחודש (נראה לי)
התחייבות לארבעה חודשים
שילמתי עוד 20 ש"ח (במקום ניוד ב20 עולה לי 24, כפול 4 חודשי התחייבות = תוספת של 20 ש"ח)
והרווחתי הנחה של 100 ש"ח
(המחיר המקורי של המכשיר היה כמדומני 360
ירד לי ל-260, ואז קניתי גם מגן מסך ומגן לפלאפון אז עליתי ל300 הכל ביחד.)
ואני לא מעוניין לקפח לך את הפרנסה אז אעצור כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה