אני כבר הולך להירשם לקורס גמילה מיאנג... אין לי מושג מה אני יעשה בלעדיו.
קנינו אתמול מכשיר 4*4 בשביל הניסוי, ואם נהיה מרוצים אני יחליף את היאנג למכשיר הזה. יממה חלפה והוא מצויין.
כאחד שהחליף מיאנג ל 4*4 אינו דומה ולא מתקרב
כנראה שיצרני הצעצועים עדיין לא הצליחו לייצר את הסמרטפון של 13 שנה אחורה

יש למישהו מידע איפה אפשר להשיג נוקיה 208?

מישהו יודע איפה יש להשיג 208?

עכשיו גילית באיטופ T10 שאי אפשר להכניס ליומן יותר מ20 פגישות :(
גם תזכורות/שעון מעורר יש רק 5
אז מי שצריך יומן פגישות....לא ממליצה :( וממש חבל

חוץ מענין המקשים שאם הזמן קשה ללחוץ מספר {אפשר לסדר בכמה שקלים...}
המכשיר מושלם!
מה שכן צריך לשים מגן טוב שישמור עליו מנפילות כי הבנתי שהוא רגיש.{למרות שהוא אצלי כבר 3 שנים בשלימותו.}

אשמח מאד לשמוע ממישהו שהתנסה ב 2 המכשירים שיאומי ו 4*4 מה היתרונות בכל מכשיר ומה עדיף?

הי, אני גם בדרך לקניית מכשיר כשר..
התרשמתי מהדפדופים שQ7 זה המכשיר
מניסיוני [הלא ככ מתוק בלשון המעטה], חשוב לי מאוד:
1. תוכנה "חכמה" ולא "טפשה" כמו התוכנה הטיפשה שבנוקיה 215, [ז"א תזכירים, העברת מספרים ממכשיר למכשיר בקלות, רשימה שחורה ולבנה,
2. סוללה שמספיקה לפחות ליום אחד עם שעה שיחות. וכשנגמר הסוללה באמצע שיחה המכשיר לא מת אלא עובד כרגיל כאשר מחובר למטען.
3. שמע חזק וברור [לא עם רעשי לואי ובאס],
4. מתחבר לבלוטוס דיבורית של הרכב.
5. רמקול [המכונה דיבורית].
6. זמני היום בהלכה.
7. שעון עצר. רצוי גם טיימר.
8. מקשים שלא מגיעים למצב שצריך פטיש בשביל ללחוץ, ואז מתברר שנלחץ פעמיים...
9. מכשיר שיכול גם ליפול בלי להשאר עם צלקות מהנפילה..
10. קליטה מעולה. וגם קליטה מינימלית במקומות בעיתיים בקליטה, ולא ניתוק למצב חירום מייד כשהקליטה לא משהו.
11. מתחבר נורמלי לאוזניות ולא רק בתנוחה מסויימת, וגם מתחבר לבלוטוסים מצוים בשוק.
12. שקע טעינה טייפ סי [די נמאס מהמיקרו ההוא]
וכמובן דור 4 קריטי!
האם כל זה יש בQ7????
או במכשיר אחר???
הגעתי למצב יאוש, שהמחיר לא מאוד משנה [סתאאם שלא ישמעו המוכרים...]
תודה רבה רבה לעונים
אשמח לחזור אחרי חודשיים מהקניה ולדווח...

Q7 זה מיקרו USB.
שאר הדברים בגדול זה כמו שכתבת, זה מכשיר די חדש כך שקשה לדעת מה קורה לטווח הארוך.

אולי תנסה לבדוק את הפרו 10/30.

תודה תודה
עוד משהו חשוב לי : משקל!
שיהיה קליל וקטן כמו הנוקיה 215 ולא כבד וגדול.

אשמח לשמוע חוות דעת הפלאפון שיומי חצי טאצ F22 PRO

אסקולס 4x4- מכשיר מצוין מצוין!!!! מכרתי ממנה כמויות אדירות! והלקוחות מרוצים מאד!
תלונה יחידה שחזרו עליו- בטריה חלשה, לכן אנחנו מוכרים בטריה גרמנית בהנחה משמעותית למי שקונה אצלינו מכשיר.
נורמנדה- מכשיר עם מסך גדול ומקשים גדולים ובטריה של 3000 מיליאמפר כמו גרמנית, מכשיר מעולה, דור 4
ג'ואיש פון - דור 4 מכשיר מצוין!
פור ג'י- של פירסט פון כולל נגן דור 4 אחלה מכשיר!
למכשיר נורמנדה יש תקלות? שמעתי שזה נצרך הרבה לתיקונים, זה נכון ?
והאם הפור ג'י יותר טוב?

למכשיר נורמנדה יש תקלות? שמעתי שזה נצרך הרבה לתיקונים, זה נכון ?
והאם הפור ג'י יותר טוב?
נורמנדה לא מכיר אבל החזקתי אותו ביד בחנות
מי שמחפש מכשיר קל. זה לא זה...
לטעמי כבד.... כנראה בגלל הסוללה הגדולה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה