- הוסף לסימניות
- #1,861
כשקניתי הציעו לי אותו, אבל לא ידעו לספר לי מה טוב בו יותרמומלץ מאוד יש דגם יותר חדש ממנו שזה אותו פלאפון כמ4 על 4 רק משודרג יותר
Q7
וגם לא על העמידות שלו כי הוא יותר חדש ועוד אין איתו מספיק ניסיון
כשקניתי הציעו לי אותו, אבל לא ידעו לספר לי מה טוב בו יותרמומלץ מאוד יש דגם יותר חדש ממנו שזה אותו פלאפון כמ4 על 4 רק משודרג יותר
Q7
ממליץ בחום על RGM V24
קצת יקר (480 ש"ח) אבל עם אפס תקלות ושווה כל שקל
יש לי כבר מכשיר שני כזהכמו כן אשמח להמלצות ולמה המכשיר הזה לא נכנס כל כך בשוק
יש לו קליטה יותר טובה ויותר איכותיתכשקניתי הציעו לי אותו, אבל לא ידעו לספר לי מה טוב בו יותר
וגם לא על העמידות שלו כי הוא יותר חדש ועוד אין איתו מספיק ניסיון
איפה קנית אותו? עדיפות לתומך כשריש לי כבר מכשיר שני כזה
בתחילה היה V22 ועכשיו V24
מכשיר פצצה
שמע מעולה וגם שומעים אותי מצוין.
נפל לי עשרות פעמים על הרצפה ולא קרה כלום
לא מכירה את 23 (זה המתקפל? לי נראה פחות מזמין)איפה קנית אותו? עדיפות לתומך כשר
ומה לגבי V23
אפשר מספר טלפון של המוכרלא מכירה את 23 (זה המתקפל? לי נראה פחות מזמין)
קניתי באשדוד
אין ליאפשר מספר טלפון של המוכר
יש להם גם תומך כשר?אין לי
קניתי אצל ויזל ברחוב האמוראים (צמוד לספרית חברא)
לא יודעתיש להם גם תומך כשר?
ממליץ חד משמעי.@עסוק
אתם עדיין ממליצים על הQ7?
נתקלתם במה שמישהי כתבה פה:
יש לי Q7 ולבעלי יש 4*4
לדעתי 4*4 הרבה יותר ברור לא מבחינת שמע אלא מבחינת דיבור
ז"א כשאני מדברת ב Q7 לא שומעים אותי מספיק טוב.
חוץ מזה המכשירים ממש דומים גם בשמע וגם בתפריט.
תודה רבה
במקומונים במודי"ע השבוע פורסם ב350 ואולי גם בפחות במכירות ביתיות.בכמה אפשר להשיג את ה4 על 4?
הציעו לי אותו ב380.
מעצבן אותי לשלם כאלה מחירים על פלאפונים שבסוף די דפוקים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים