- הוסף לסימניות
- #1,881
יש לי אותוQ7
סוללה מעולה
בינתיים עושה רושם מעולה
חוץ מעריכת איש קשר/שמירת איש קשר, קצת מייגע
לא מבין על מה אתה מדבר
מייגע???
יש לי אותוQ7
סוללה מעולה
בינתיים עושה רושם מעולה
חוץ מעריכת איש קשר/שמירת איש קשר, קצת מייגע
איך באמת מחזירים את המצלמה?אני מאוד מרוצה ממנו, רק צריך לדעת שלפעמים המצלמה נעלמת, או עושה בעיות (האפליקציה כמובן).
לא יודעתאיך באמת מחזירים את המצלמה?
Q7 הגירסא האחרונהאיזה נייד כשר מומלץ דור 4?
למה, לי יש נוקיה 215 וסידרתי בהגדרות שלא תיהיה נעילת מקשים אוטומטית, מה הבעיה?(למי שלא מפריע הנעילת מקשים)
אשמח לדעת איך מבטלים את הנעילת מקשים בנוקיה 215למה, לי יש נוקיה 215 וסידרתי בהגדרות שלא תיהיה נעילת מקשים אוטומטית, מה הבעיה?
איזה איזור בארץ?Q7 הגירסא האחרונה
Q3 הגירסא החדשה
נוקיה 215 (למי שלא מפריע הנעילת מקשים)
אם אתם מעונינים בהצעה זולה מוזמנים לפנות למספר 0549833711
מרכזאיזה איזור בארץ?
אני מחפשת פלאפון חזק ונוח עד עכשיו היה לי שיאומי נהננתי מאוד חוץ מזה שהוא עדין מאוד!
איפה יש לקנות אותו?פלפון K35 כשר עמיד בפני מים ונפילות המכשיר הטוב ביותר צפה בקובץ המצורף 1530208
כמה עולה Q7 בלי ניוד ועם ניוד של 2 קווים?מרכז
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים