קניתי פלאפון קיוליקס Q7 אחרי שהיה לי שיאומי.
מכשיר מעולה!
שמע פצצה!
יש נגן (שמתי כרטיס זיכרון עם שירים)
יש הקלטת שיחות
יש פנס ;)
מפרט נוח מאוד!!!
ממליצה בחום!
אני רכשתי מפון 4 יו עשו לי בניוד 2 קווים מחיר מעולה!!!
052-7181671

לתועלת כולם.
אבקש ממי שיכול לכתוב כאן איזה מכשיר יש לו, ומהן יתרונותיו ובעיקר בעיותיו.
נא לכתוב רק לאחר שימוש של חודש-חודשיים.
בלי נדר אעדכן הכל בתוך הטבלה הוותיקה.

(ואם מישהו רוצה לערוך את הטבלה ולשפר את הנראות שלה - אשמח לתת לו הרשאה - נא לשלוח מייל ng054ng)

לתועלת כולם.
אבקש ממי שיכול לכתוב כאן איזה מכשיר יש לו, ומהן יתרונותיו ובעיקר בעיותיו.
נא לכתוב רק לאחר שימוש של חודש-חודשיים.
בלי נדר אעדכן הכל בתוך הטבלה הוותיקה.

(ואם מישהו רוצה לערוך את הטבלה ולשפר את הנראות שלה - אשמח לתת לו הרשאה - נא לשלוח מייל ng054ng)
איך ממלאים בקובץ?

בלת"ק חלקי.
כיום באופן כללי בפלאפונים החדשים הכשרים יש נגן והם כשרים בהכשר של וועדת הרבנים.
כולל (עד כמה שידוע לי) סדרות ה PRO של פירסט פון, וה Q של קיוליקס ואסקולס.
ככה"נ מדובר בגמישות של וועדת הרבנים לאור הפרצות החמורות של בשוק הנגנים כיום.

לי יש Q7 ויש נגן מובנה.
שמתי כרטיס זיכרון ורואים את השירים בתיקיות בצורה מסודרת!
כנ"ל.
לי יש פרו 30 (אגב, למתעניינים, Q7 וה PRO זה כמעט אותו ממשק, רק הבטרייה של ה PRO מכילה 1500 מא"פ לעומת 1100 של ה Q) ואני מרוצה מאוד.
ומי שלחוץ מהכניסה לנגן, אז באמת להיכנס לנגן זה טיפה מסובך וצריך להתרגל - אי אפשר להיכנס דרך התפריט הראשי אלא רק דרך מכשיר ההקלטה וגם שם זה בנוי בצורה נהדרת ונוחה לפי תיקיות. וכן כשהשיר פועל כבר ברקע במסך הבית אפשר ללחוץ על מקש השמאלי של הריבוע ושם זה עובר ישירות לשיר שמתנגן. מאוד נח.

כנ"ל.
לי יש פרו 30 (אגב, למתעניינים, Q7 וה PRO זה כמעט אותו ממשק, רק הבטרייה של ה PRO מכילה 1500 מא"פ לעומת 1100 של ה Q) ואני מרוצה מאוד.
ומי שלחוץ מהכניסה לנגן, אז באמת להיכנס לנגן זה טיפה מסובך וצריך להתרגל - אי אפשר להיכנס דרך התפריט הראשי אלא רק דרך מכשיר ההקלטה. משא"כ כשהשיר פועל כבר ברקע במסך הבית אפשר ללחוץ על מקש השמאלי של הריבוע ושם זה עובר ישירות לשיר שמתנגן. מאוד נח.
אז ב-Q7 יש רשמקול ישירות נכנס לנגן.
אני עשיתי בהגדרות שבלחיצה על מקש עליון יפתח הנגן.

גם בפרו 30 יש את האפשרות הזאת, אבל זה לא נפתח לפי תיקיות אלא כשירים בודדים.
מה שיוצא שנפתח 583 שירים, וזה לא פרקטי ולא מועיל בכלום. (אני לא יודע אם זה ככה גם בQ, אשמח להתעדכן)

יש לי 4*4 הוא כשר למהדרין
ויש לו גישה מוסתרת לנגן
ממליצה מאוד פלאפון מאוד טוב וחזק
שמע מעולה ורמקול עוצמי

1707048950479.png

במכשיר 4*4
יש לי תא קולי
ומשום מה לא מופיע לי סימון שיש הודעה חדשה על המסך.
(בד"כ המכשירים אחרים מופיע השורת הסמלים למעלה במסך)
זה תקלה או שיש אפשרות להפעיל את הסימן?
דרך ההגדרות לא מצאתי אפשרות כזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה