פור ג'י 20
אחרי שניסיתי כמה וכמה טלפונים
חזק, יציב, אם מלא פונקציות מוצלחות
נגן

היי אשמח לשמוע
יש לו באמת בטריה טובה ?
הוא האמת חזק ? [להיפראקטיבית הוא גם מתאים ?]
לי היה שיאומי של המילטון, כשר גלאט
אבל הכפתורים עשו לי בעיות, וגם בטריה נגמרת מהר
Q7 מצויין, הוא כמו 4*4 אבל סוללה יותר טובה, ויותר חזק
היה לי כזה ומידי פעם היה עושה לי בעיות עם הבלוטוס
אבל הבטריה באמת יותר גדולה מה4*4

מישהו מכיר את הפרו 1\10

נערך לאחרונה ב:
לא מה שידוע לנו
אבל ממש אין צורך
ממש יש צורך,

א. כדי שלא יהי צריך כל הזמן כרטיס, וגם שהרי אי אפשר להעתיק דברים נוספים לכרטיס דרך המכשיר, אלא צריך להוציא את הכרטיס, וכשמוציאים אותו זה עובר אוטומטית לרינגטון של המכשיר, ולא חוזר לבד כשמחזירים את הכרטיס.

ב. כשאני בוחר רינגטון מהכרטיס לאיש קשר מסוים זה עושה את הרינגטון חלש יותר, וזה לא שהקובץ חלש, אם אני שם אותו כרינגטון רגיל לכל השיחות זה משמיע רגיל חזק, רק כשזה רינגטון לאיש קשר מסוים זה חלש, ואם זה יהיה במכשיר עצמו זה ישאר חזק.

אולי יש לך פתרון לזה?

א. כדי שלא יהי צריך כל הזמן כרטיס, וגם שהרי אי אפשר להעתיק דברים נוספים לכרטיס דרך המכשיר, אלא צריך להוציא את הכרטיס, וכשמוציאים אותו זה עובר אוטומטית לרינגטון של המכשיר, ולא חוזר לבד כשמחזירים את הכרטיס.
הרעיון של וועדת הרבנים זה דווקא שלא יהיה שום קשר בין הפלאפון למחשב

ב. כשאני בוחר רינגטון מהכרטיס לאיש קשר מסוים זה עושה את הרינגטון חלש יותר, וזה לא שהקובץ חלש, אם אני שם אותו כרינגטון רגיל לכל השיחות זה משמיע רגיל חזק, רק כשזה רינגטון לאיש קשר מסוים זה חלש, ואם זה יהיה במכשיר עצמו זה ישאר חזק.
זה נראה לי יותר דנמיון
כי אצלי היה נראה הפוך

כשקניתי הביאו לי סוללה חילופית של חברה אחרת
כנראה זו בעיה מוכרת
נכון
לכתחילה האנחנו מציעים לקנות לזה בטרי'ה גרמנית
אבל ה Q7 שזה בעצם 4X4 משופר, מגיע לכתחילה עם בטריה יותר טובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה