עושה לי בעיה בכפתורים
היי אשמח לשמועשיומי רגיל
בטריה טובההיי אשמח לשמוע
יש לו באמת בטריה טובה ?
הוא האמת חזק ? [להיפראקטיבית הוא גם מתאים ?]
ועוד משהופור ג'י 20
אחרי שניסיתי כמה וכמה טלפונים
חזק, יציב, אם מלא פונקציות מוצלחות
נגן
כשקניתי הביאו לי סוללה חילופית של חברה אחרתעושה לי בעיה בכפתורים
וגם סוללה נגמרת מהר
אני משתגעת מזה
אבל שאר הדברים מצויין
לי היה שיאומי של המילטון, כשר גלאטהיי אשמח לשמוע
יש לו באמת בטריה טובה ?
הוא האמת חזק ? [להיפראקטיבית הוא גם מתאים ?]
היה לי כזה ומידי פעם היה עושה לי בעיות עם הבלוטוסQ7 מצויין, הוא כמו 4*4 אבל סוללה יותר טובה, ויותר חזק
כשר?פור גיי 5
גם נגן גם בלוטוס טוב וגם בטריה גדולה וחזקה
כשר לגמריזה ממש נקרא כשר?
פרו 1 ממש נחמדמישהו מכיר את הפרו 1\30\40?
ממש יש צורך,לא מה שידוע לנו
אבל ממש אין צורך
הרעיון של וועדת הרבנים זה דווקא שלא יהיה שום קשר בין הפלאפון למחשבא. כדי שלא יהי צריך כל הזמן כרטיס, וגם שהרי אי אפשר להעתיק דברים נוספים לכרטיס דרך המכשיר, אלא צריך להוציא את הכרטיס, וכשמוציאים אותו זה עובר אוטומטית לרינגטון של המכשיר, ולא חוזר לבד כשמחזירים את הכרטיס.
זה נראה לי יותר דנמיוןב. כשאני בוחר רינגטון מהכרטיס לאיש קשר מסוים זה עושה את הרינגטון חלש יותר, וזה לא שהקובץ חלש, אם אני שם אותו כרינגטון רגיל לכל השיחות זה משמיע רגיל חזק, רק כשזה רינגטון לאיש קשר מסוים זה חלש, ואם זה יהיה במכשיר עצמו זה ישאר חזק.
נכוןכשקניתי הביאו לי סוללה חילופית של חברה אחרת
כנראה זו בעיה מוכרת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים