- הוסף לסימניות
- #2,741
איפה משנים לא מוצאת?ממש חבל שאתה לא נהנה מהמכשיר, אפשר לשנות את החיפוש החכם בהגדרות
איפה משנים לא מוצאת?ממש חבל שאתה לא נהנה מהמכשיר, אפשר לשנות את החיפוש החכם בהגדרות
הבהרה , באתי לחנות בקשר לשמיעה של פרו 10 והסביר לי כי ישנו תקלה שהעובדים בסין שפכו דבק על החלק שמיעה כשהדביקו את למכשיר , החליף לי מיד את החלק , ושומעים בו מצויין .יש לי פור גי 20 , ופרו 10 , וקיו 7 q7
פרו 30 שמיעה חלשה , פור גי גם שמיעה חלשה רמקול יותר איכותי , q7 זה הטלפון ששומעים בו טוב ובטריה שלו איכותית , רק השקע טעינה עדיין אין לי מספיק זמן בשביל להמליץ עליו , אבל כרגע אין מה להשוות בין פרו 30/פאר גי 20, לקיו 7
הכוונה לדגם T10?לי יש I TOP לא ממליצה בכלל!!!
האם מישהו מכיר פל' כשר טוב עם קליטה טובה
האם יש מקום שאפשר לקנות שם 4LG - פל' מתקפל...
תפריט לא הכי נוח.מישהו מכיר את המכשיר הזה?
טלפון סלולרי כשר אלקטל - Alcatel 3080V דור 4
ראיתי קצת המלצות עליו באשכולות פה, אבל חשוב לי לשמוע מאנשים שמחזיקים אותו מה החולשות שלו.
אם יש מגן ומגן מסך זה לא אמור להישבר, אבל יש בו הרבה תקלות - הוא לא ממש איכותי, הלחצנים לא משהו (בכמה דגמים, לא רק אחד), יחסית עדין מאוד ורגיש לנפילות, וחוטף קריזות הרבה פעמים. יש לו המון אופציות והוא כיף ונוח, אבל לא הייתי אומרת שאיכותי במיוחדאני לא מבינה מה ההמלצה על שיאומי
אולי מבחינת התפיט הוא מעולה
אבל הוא מכשיר עדין בטירוף שכל נפילה קטנה נשברר
כבר שלחנו אותו 3 פעמים לתיקון
ובפעם הרביעית התיאשתי
גם עליו שמעתי תלונותפרו 7
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים