לי יש I TOP לא ממליצה בכלל!!!
האם מישהו מכיר פל' כשר טוב עם קליטה טובה

האם יש מקום שאפשר לקנות שם 4LG - פל' מתקפל...

יש לי פור גי 20 , ופרו 10 , וקיו 7 q7

פרו 30 שמיעה חלשה , פור גי גם שמיעה חלשה רמקול יותר איכותי , q7 זה הטלפון ששומעים בו טוב ובטריה שלו איכותית , רק השקע טעינה עדיין אין לי מספיק זמן בשביל להמליץ עליו , אבל כרגע אין מה להשוות בין פרו 30/פאר גי 20, לקיו 7
הבהרה , באתי לחנות בקשר לשמיעה של פרו 10 והסביר לי כי ישנו תקלה שהעובדים בסין שפכו דבק על החלק שמיעה כשהדביקו את למכשיר , החליף לי מיד את החלק , ושומעים בו מצויין .

יש פלאפון חדש K46 זה פלאפון עם קליטה מעולה ויש בטריה איכותית [גם נטען מהר] אבל זה חדש ואין מספיק נסיון ויש שם בעיות של התחלה [ככה הבנתי , מקווה שייפתר מהר ] (לי יש את אותו דגם דור 3 K35 וממש מושלם)

לגבי זה שזה לא נכבה: בערך עוד שבוע ומשהו יצא גירסה חדשה, ואז זה יתוקן

יתוקן גם פל' שכבר קנו כבר לפני ??

יש עוד בעיה שגליתי בפלאפון גם שנכבה פתאומי וכן שא"א לעשות צלצול מסוים למתקשר אחר[יש שם איזה באג שזה לא עובד]
לדעתי זה בעיות רציניות שאחרי שיפותר זה יהיה פלא' שווה

לי יש I TOP לא ממליצה בכלל!!!
האם מישהו מכיר פל' כשר טוב עם קליטה טובה

האם יש מקום שאפשר לקנות שם 4LG - פל' מתקפל...
הכוונה לדגם T10?
כי המוכר בחנות אמר שזה ברמה של Q7 (גם המחיר זהה)
ממה את לא מרוצה?

ממליצה מאוד על נוקיה 215
נוח מכל הבחינות!
(חוץ מזה שאי אפשר לבטל נעילה על המסך... אבל בסוף מתרגלים...)

יש אפשרות להעביר צלצולים לכרטיס דרך הבלוטוס?

וואו שוב מגלה בעיות אי אפשר להוריד ווליום של צלצול רק בהגדרות בפנים [לוחצים על הלחצנים להוריד ווליום והוא מראה שהוריד תכלס הוא לא מוריד!!!!!]

רק מעדכן שאני כבר תקופה ארוכה עם 4X4, והקיו 3 הנ"ל טוב יותר בדיעבד.
בעיקר הרמקול, בל גם הסוללה, וגם הקליטה, והשמע, והכפתורים, ובעיקר: ארבע על ארבע פתאום נתקע ונכבה או לא מצליח להוציא שיחות. בערך פעם ביום...

אני לא מבינה מה ההמלצה על שיאומי
אולי מבחינת התפיט הוא מעולה
אבל הוא מכשיר עדין בטירוף שכל נפילה קטנה נשברר
כבר שלחנו אותו 3 פעמים לתיקון
ובפעם הרביעית התיאשתי

אני לא מבינה מה ההמלצה על שיאומי
אולי מבחינת התפיט הוא מעולה
אבל הוא מכשיר עדין בטירוף שכל נפילה קטנה נשברר
כבר שלחנו אותו 3 פעמים לתיקון
ובפעם הרביעית התיאשתי
אם יש מגן ומגן מסך זה לא אמור להישבר, אבל יש בו הרבה תקלות - הוא לא ממש איכותי, הלחצנים לא משהו (בכמה דגמים, לא רק אחד), יחסית עדין מאוד ורגיש לנפילות, וחוטף קריזות הרבה פעמים. יש לו המון אופציות והוא כיף ונוח, אבל לא הייתי אומרת שאיכותי במיוחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה