הגיע עכשיו דגם פרו 30 משופר עם סוללה חזקה של 1800 מיליאמפר
היתרון הוא שהמכשיר קיים כמעט שנתיים בשוק, ולכן יש לזה הרבה נסיון ושיפורים
באופן כללי פרו אינו מוצלח. לי יש פרו 30 כבר תקופה, ויש בו דברים מרגיזים ובלתי מוצלחים. שלחו אותי לעשות עדכון גרסה בחנות בככר אדלר בבני ברק, על כל בעיה שציינתי הוא אומר, יש כאלו שאצלם זה מעלה... רק מעניין שרק יצרנו פרו חשבו על בעיות שהם מעלות, ועל עדכון גרסה הם רוצים 50 ש"ח כי לא שמרתי קבלה.

ואיך המכשיר הזה ? מכירים ?
i-TOP P100

סדרת הPRO קטסטרופה מכל בחינה
יש לנו בבית שני מכשירים אחד PRO ואחד Q7 בשניהם סים של אותה חברה, הבדלי קליטה משמעותיים לטובת הQ7.
כמו כן הPRO הרבה פעמים משתבש ונתקע וצריך פשוט לחכות.

מה יותר טוב הQ7 או ה5/5?
מבחינת חוזק הסוללה ומבחינת העובי שלו
(מישהו טען שה5/5 מאוד עבה)

אשמח לדעת
בעבר היה מכשיר של סמסונג טאצ' - כשר
זה עדיין קיים או שיש חברות אחרות באותו סגנון שהם ג"כ טאצ'?
או שבכלל בכל הכשרים אין כבר דבר כזה של טאצ'?

היה לי 4*4 ולבעלי הלך אחרי פחות משנה - הכפתורים פשוט לא עבדו וזה לכל מי שאני מכירה אישית
היה לי פרו 30 הלך אחרי שנה וקצת - פשווט הפסיק לקבל שיחות
עכשיו אני עם נוקיה 235 מחו'ל

שלום -
אני מחפשת , " פלאפון נפתח " .......
מכירים ..... ??
( במחיר טוב ..... !!! )

אצלי בתקופה האחרונה התחילו ניתוקים מידי פעם
סתם כך, בלי סיבה
וכן לוקח זמן להוציא שיחה לפעמים - לפעמים ממש הרבה זמן. (זה היה לי גם קצת ב225)
לא נראה לי שזה קשור לקליטה, כי מעולם לא היה לי את זה בטלפונים אחרים באותה רשת (הוט מובייל)
האם מישהו כאן חווה כאלו דברים?

יש כרגע טלפון חדש (או לא...) שנקרא ציקלון X40. מישהו מכיר ויכול להמליץ?

יש לי FOUR-G5 והוא נפלא, דור4. סוללה מחזיקה יום שלם בכיף, לוח שנה יש עברי ולועזי ביחד, ואפשר לבחור מה הלוח הראשי, הטענה טייפC, קליטה טובה, תזכיר עם 2000 תווים, בלוטוס, הקלטה והקלטת שיחות (אבל צריך כרטיס זיכרון בשביל להקליט).
בנוסף הוא מתכת חזקה כזו, מכשיר כבד ואיכותי. אחרי שמשתמשים בו אז שאר הכשרים מפלסטיק מרגישים ממש צעצוע.
תודה על המידע...
כשאני קוראת את זה אני קולטת את הדרישות שלנו-ומנסה לחשוב מה אחרים חושבים עלינו ;)
זה כמו שאני ישמע שיחה בהודו "יש פה אחלה תנאים...יש פה ברז והוא מוציא מים שקופים לגמרי! יש מכשיר כזה בקיר שמוציא אויר ומחמם את החדר בלי אש...זה לא משחק פה":LOL:
גאה להיות עם כשר כן ?!:cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה