קניתי את המכשיר 5*5 הבעיה שזמני היום שלו מכוונים על העיר אלעד ללא אפשרות לשנות.:(
האם משהו עוד נתקל בזה?
לא הצלחתי. חיפשתי בהגדרות ואין אפשרות לשנות מיקום
בעזרה"י כשאני יהיה ליד טלפון כזה אני יראה איך עושים את זה ואני יסביר לך את זה
נכנסים ללוח שנה אח"כ נכנסים לאפשרות ואחד מהאפשריות הוא להחליף מקום זמני ההלכה

אפילו בטריה שב4*4 אם לא משדרגים לגרמנית זה 0 בטריה
יש לי את זה כבר יותר משנתיים והבטרייה מצויינת!
מה שיצא לי מהאשכול כאן ומעוד אשכולות דומים וממה ששמעתי מחברים שגם להם יש 4*4
שיש מכשירים ובטריות מצויינים ויש כאלו כנראה פחות טובים,
לא יודע מה גורם לזה, אבל זה המציאות.
(אגב גם לאשתי ולאמא שלי יש את זה והן מרוצות)

האם במכשיר הזה ניתן להעביר קבצים למחשב ע"י בלוטוס?

לא יודע מהיכן המידע על 5*5, אבל במודעות שהם מפרסמים עכשיו, יש כל כך הרבה מלל ומעלות, אבל כשרוצים למנות מעלות אמיתיות אין שם אפילו מעלה אחת. הם כותבים על 200 שיפורים!, שיתנו לפחות רשימה של 20...
מודעה מלאה מלאה מלאה, בלי כלום.
לכן המסקנה שלי, (ושל עוד כמה שראו את המודעה וניתחו אותה), שזה אותה גברת בשינוי אדרת. בדיוק כמו 4*4, רק מיוחצן. מי שנהנה מ4*4 אז בסדר גמור, אבל אין כאן משהו חדש שהולך לכבוש את השוק יותר מ4*4.
(אפילו בטריה שב4*4 אם לא משדרגים לגרמנית זה 0 בטריה הם לא שדרגו. כתבו במודעה שזה 15% יותר מהקודם, שזה אומר במקום 0 בטריה = 0.15, ומה שכתבו שם על המים, נו, זה נחמד, אבל לא בשביל זה פלאפון קופץ קומה).
כאחד שלא רק מתעניין בפלאפונים רק קצת גם מתמחה ועבדתי בחנות פלאפונים
כתבתי כל אלה
ומי שסובר אחרת שיכתוב מה שהוא רוצה רק לדייק לא ללכלך סתם
בפרט כפי ההודעה שלך נראה לי שעוד לא ראית את הפלאפון בפועל

יש למישהו מושג האם יש אפשרות להחליף או לעדכן תוכנה במכשיר 4X4 באופן עצמאי?

כאחד שלא רק מתעניין בפלאפונים רק קצת גם מתמחה ועבדתי בחנות פלאפונים
כתבתי כל אלה
ומי שסובר אחרת שיכתוב מה שהוא רוצה רק לדייק לא ללכלך סתם
בפרט כפי ההודעה שלך נראה לי שעוד לא ראית את הפלאפון בפועל
אני לא מדבר על הפלאפון. אני מדבר על המודעת פרסום, (ובפרסום אני מבין).

אם במודעת פרסום עם כל כך הרבה מלל, הרבה הרבה מלל! ועוד כתוב בין היתר שיש 200! שיכלולים חדשים, ואני לא מצליח להגיע ל5 שיכלולים, שגם ה5 האלו לא מהותיים, אז זה אומר הכל.

אדרבה, אם אתה מבין בזה, תסביר מה הם ה200 שיכלולים, ותסביר על סמך מה כתבת מה שכתבת.

ואני אישית עדיין חושב שזה פלאפון מאד טוב, אבל כמו 4*4 שגם הוא טוב.
במודעת הפרסום, להוציא הנקודה של המים, לא מובן מה חידשו עוד במכשיר הזה.

אשמח לשמוע, כי אני חושב לקנות מכשיר חדש ואחד האופציות שלי זה המכשיר הזה.

אשמח לשמוע, כי אני חושב לקנות מכשיר חדש ואחד האופציות שלי זה המכשיר הזה.
מקשים מאוד טובים כפי שכתבתי כבר מקודם כל מקש מקש
מהתצוגה של המסך גם התרשמתי
והעיצוב כזה מודרני
כמובן שהמעלות של התצוגה והעיצוב משנה רק כשהפלאפון עצמו טוב

אדרבה, אם אתה מבין בזה, תסביר מה הם ה200 שיכלולים, ותסביר על סמך מה כתבת מה שכתבת.
אני לא יודע אם אתה יודע
אבל ל 4X4 יש יותר מ10! גירסאות
לכל גירסא היה הרבה שיפורים שלפעמים לא שמים לב כמו טיפ טיפה שמיעה יותר טובה
או קליטה או סתם תיקוני באגים
אז אולי זה מה שכתבו 200 אולי הגזימו
אבל זכור אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו

אני קניתי מכשיר CLASS (קלאס) של פירסט-פון. חלופה לא רעה במחיר זול משמעותית.
מעלות: יש לו גם כרטיס זיכרון ונגן שמע, מגן סיליקון מצורף, לוח עברי/לועזי, זמני יום בערים רבות בארץ ובעולם, דור 4, אפשרות סינכרון אנשי קשר בבלוטוס ומקשים נוחים למדי.
חסרונות: ממשק גירסה פשוט מאוד, הטענת מיקרו, גודל קטן יחסית (אני רואה את זה דווקא כמעלה, לא כחסרון), אין אפשרות ליצור "קבוצות" באנשי הקשר, ללא מגן מסך (אולי אפשר לקנות בנפרד), הרטט שלו מעט חלש מידי לטעמי, וכן השמע בנגן אינו כמו ב-5*5, אבל לא גרוע.
אבל במחיר 250 ש"ח בלבד זה שווה. חלופה לא רעה במחיר זול משמעותית.

יש למישהו מושג האם יש אפשרות להחליף או לעדכן תוכנה במכשיר 4X4 באופן עצמאי?
כן
מורידים את התוכנה מכאן
יש לכבות את המכשיר ולהחזיק את מקש אחד לחוץ בזמן שמחברים אותו למחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה