אתה יכול לפרט יותר?
מזינים IMEI, הוא מציג איזו גרסה קיימת, מאשרים הפעלה, ואז כשהטלפון כבוי לוחצים על 1, ותוך כדי שהוא לחוץ מחברים אותו למחשב. התוכנה מזהה את החיבור ומבצעת גירסה.
יש לציין שזה מאפס את כל ההגדרות ואנשי הקקשר נמחקים. יש לגבות לפני.
בהצלחה

למשהו יש קוד עדכני לQ7?

אצלי ביד כבר היה 5*5 עם מקש 2 שהתחיל לעשות בעיות
שמע טוב
אצלינו בחנות עדיין לא היה תלונות
ואולי הבעיה של מקש 1 יכול להיות או בעיה טכנית שיש אחריות על זה או בדיוק נכנס שמה מים כשלא ראית

מזינים IMEI, הוא מציג איזו גרסה קיימת, מאשרים הפעלה, ואז כשהטלפון כבוי לוחצים על 1, ותוך כדי שהוא לחוץ מחברים אותו למחשב. התוכנה מזהה את החיבור ומבצעת גירסה.
יש לציין שזה מאפס את כל ההגדרות ואנשי הקקשר נמחקים. יש לגבות לפני.
בהצלחה
איך מחברים אותו למחשב?

לי יש 5X5 ואני באמת מאד מרוצה
אבל עכשיו אחרי בערך כשבועיים הוא התחיל להיות איטי קצת
יש לזה סיבה?

שלום
מחפשת המלצה על פלאפון כשר.
שילוב של נתונים מוצלחים (בעיקר קליטה טובה) עם מחיר לא יקר מידי - האם קיים כזה דבר?

תודה רבה!

זה בטוח קשור לגרסה?
כי אני מכירה מישהי עם גרסה אחת מעלי וגם היא אמרה שאצלה
הפלאפון התחיל להיות איטי

אכן חיפשתי לפני הפרסום. אך לא ראיתי שרשור חדש מספיק, סברתי לתומי שמן הסתם יש כבר דברים חדשים בשוק. הלא כן?

זה בטוח קשור לגרסה?
כי אני מכירה מישהי עם גרסה אחת מעלי וגם היא אמרה שאצלה
הפלאפון התחיל להיות איטי
אז ככה
בכל הפלאפונים החדשים
אפילו לעדכן גירסא לאותו גירסא שיש
יכול לעזור

איך מעדכנים גירסה?
בכל חנות טלפונים?
בבית גם אפשר?

בבקשה אשמח ואודה שתצרף תמונה ויותר פרטים.
למי שכמוני איננו יודע כיצד הדגם נראה
נראה שזה
צילום מסך 2025-02-16 014155.png

והנה הקישור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה