הבנתי שזה לטובתי, אבל סתם להבין, הם מוציאים גרסה חדשה כי בישנה יש באגים? או סתם מוסיפים פונקציות אחרות?

מה הקטע שהם מוציאים עדכונים כל תקופה? (ככה זה בכל הפלאפונים?)
הבנתי שזה לטובתי, אבל סתם להבין, הם מוציאים גרסה חדשה כי בישנה יש באגים? או סתם מוסיפים פונקציות אחרות?
כמו עדכון של ווינדוס, אנדרואיד, OS וכו'
לפעמים זה תיקון של באג, לפעמים פיצ'רים חדשים, ובד"כ שניהם ביחד

חוות דעת על מכשיר בשם נקסוס כשר.
נמכר במחיר מסובסד וזול.
האם יש למי מכם חוות דעת על המכשיר?
מומלץ לרכישה?
תודה

רק שאין שום השוואה באיכות בין חברה אירופאית עולמית כמו נוקיה לחקיינים סינים
נוקיה עצמה זה חקיין סיני...
חברת נוקיה פשטה את הרגל לפני כמה שנים, וחברה סינית קנתה את השם שלה (עדיין סביר שהיא מעט איכותית יותר מטלפון כשר רגיל, אבל בכשרים כרגע הם ממש לא מומלצים).

לי הכי קשה שאין בפלאפונים הכשרים מחשבון מדעי, מה הבעיה לעשות כמו בC2 האהוב????

אני צריכה פלאפון תקין ששומעים בו כשר!!
כרגע מחזיקה נוקיה 215 + שיומי עם סים לא כשר ורוצה להעיף אותו לצורך התחזקות.
יכולים לעזור לי.
ה 215 בן שנתיים אבל לא שומעים בו טוב (לא היה בשימוש מסיבי)

אני צריכה פלאפון תקין ששומעים בו כשר!!
כרגע מחזיקה נוקיה 215 + שיומי עם סים לא כשר ורוצה להעיף אותו לצורך התחזקות.
יכולים לעזור לי.
ה 215 בן שנתיים אבל לא שומעים בו טוב (לא היה בשימוש מסיבי)
דבר ראשון כל הכבוד.
שנית אין טלפון כשר מושלם, לכל טלפון יש את הבאגים שלו. (ולמרות זאת זה שווה את הכשרות, ככל שזה יותר קשה נקבל יותר שכר למעלה)
אישית הלך לי הטלפון לא מזמן ולפי מה שביררתי הטלפונים הכי פחות גרועים הם של חברת אסקולס וקיולקס שניהם של אותו יבואן והתפריט שלהם בפנים פחות או יותר אותו דבר. קניתי 5*5 שזה בגרסה הכי מתקדמת שלהם ממש לא מזמן, בינתיים מרוצה (קליטה ושמיעה מצוין, בטריה באורך הגיוני, לוח שנה נורמאלי עברי ולועזי כולל זמני היום, חיפוש לפי אותיות. המקשים לא מי יודע מה) בא נקווה שאמשיך להיות מרוצה.

אני אומרת בחנות 5*5 כאילו כפול.
הם ידעו מה אני רוצה?
כמה בערך עולה התענוג המפוקק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה