היום לא קים פלפון כשר טוב לי יש Q7 קניתי אותו לפני שנה היה הכי מומלץ כיום זה עדיין עובד אבל אם שלל בעיות שמיעה קליטה בטרייה יחסית לשאר זה די ממומלץ את האיכות של נוקיה C2 לא קים וחבל אבל זה מה שיש

יש עכשיו סוג די חדש- אי טופ i - top יש לנו אותו והוא ממש טוב, עוד לא מצאתי בו שום פגם, בטריה נורמלית שנטענת מהר ומחזיקה להרבה זמן, שמע מעולה, אפשרות להכניס כרטיס עם תמונות \שירים (יש נגן) ולהעביר מהכרטיס לפלאפון וכן להפך ולעשות חיפוש בקבצים שבפלאפון\כרטיס.

יש עכשיו סוג די חדש- אי טופ i - top יש לנו אותו והוא ממש טוב, עוד לא מצאתי בו שום פגם, בטריה נורמלית שנטענת מהר ומחזיקה להרבה זמן, שמע מעולה, אפשרות להכניס כרטיס עם תמונות \שירים (יש נגן) ולהעביר מהכרטיס לפלאפון וכן להפך ולעשות חיפוש בקבצים שבפלאפון\כרטיס.
קליטה?
מחשבון מדעי??

@חני חנה
לכל הממליצים השונים למיניהם לי היה C2 זה נישבר סופית לאחר 12 שנות שימוש מעולים לפני שנה קניתי Q7 לא מרוצה בכלל ביחסית לתפוקת הנוקיה C2 לא מהשמיעה שנקטעת לפעמים בטרייה בלטוס שנקטע לפעמים אשתי אם 4*4 פחות או יותר אותם בעיות
ממליץ לקחת בחשבון שבכל שנה , שנה וחצי קונים חדש אולי עדיף פלפון זול יותר !!!

אין מחשבון מדעי
קליטה?
מחשבון מדעי??
קליטה טובה, אין מחשבון מדעי שורד אצלינו כבר 3 שנים אני חושבת, וזה אחרי שהקטנים מתעללים בו כל הזמן. ועדיין עובד בדיוק כמו שקנינו אותו
ואולי לא מענין אתכם אבל הוא מראה אחוזי סוללה מדויק, בניגוד לפלפונים שיוצאים איתם לדרך והטלפון מראה 3 פסים בסוללה ואז פתאום הוא נכבה לך וטוען שנגמר הבטריה.

אני אומרת בחנות 5*5 כאילו כפול.
הם ידעו מה אני רוצה?
כמה בערך עולה התענוג המפוקק
כן חמש על חמש הם יידעו מה זה
התענוג עולה בסביבות 400 ש"ח אבל קניתי אותו במבצע ב-340
ואני אומר שוב שאין טלפון מושלם בכלל, ממה שיצא לי זה אמור להיות הרע במיעוטו

ברור יש לנו גם קיו 7 וגם 5*5 שהם מצויינים
אבל הוא עוקף אותם בקליטה בלי שום השוואה
לא סתם רשמתי עובד גם במעלית... אף אחד אחר לא..

ברור יש לנו גם קיו 7 וגם 5*5 שהם מצויינים
אבל הוא עוקף אותם בקליטה בלי שום השוואה
לא סתם רשמתי עובד גם במעלית... אף אחד אחר לא..
לא רוצה ללכלך וגם לא מעניים לקדם מישהו
רק כאחד עם נסיון (עבדתי עד לא מזמן בחנות טלפונים)
אז לחברת QLYX או אסקולס יש הרבה פחות תלונות מחברות אחרות לגבי קליטה

באמת בהתחלה היו בעיות קליטה בפלאפון אחר שלנו [פרו 1]
הלכנו ועדכננו גירסא ובגירסא האחרונה לפי דעתי הענייה הם עוקפים את כולם
בפורג'י 20 הוא מהתחלה היה מעולה
תנסה את הגירסא האחרונה [נראה לי חודש 01/2025] ותגיב אחר כך מה נראה לך יותר קליטה
גם אתה רשמת [כמדומני] שב4*4 הראשונים היו בעיות קשות עד שהגירסא סידרה אותם עכשיו תנסה לעדכן גירסא בשניהם ותבדוק - אל תשכח לעדכן כאן..
אגב - קיו 7 מכשיר מעולה ממש [רק המקשים קשים ושק"ט עושה בעיות] מבחינת שמע וקליטה הוא ממש מעולה
ב5*5 החליפו סו"ס לטייפסי מחכה חצי שנה שנה לדעת אם יהיו בו בעיות

יש בו עוד חסרון קטן. בנגן השמע אי אפשר לזוז בתוך קובץ מושמע רק באופן יחסי לקובץ. כלומר, בקובץ קצר הוא יקפוץ ב3-4 שניות, ובקובץ ארוך ב5 דקות. מעצבן מאוד.

מכשיר חדש רק עוד חצי שנה שנה נדע אם יש לו בעיות או לא היו המון מכשירים שהבטיחו שהם המלכים .. ובסוף לא היה משהו
מעדיף משהו שהוא כבר בשוק שנה לפחות
על אף שראיתי אותו אצל חברים והוא נראה בסדר
והפור גי 20 עדיין לא שנה בשוק וכבר הכתרת אותו למלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה