- הוסף לסימניות
- #3,481
גם לי.לי הכי קשה שאין בפלאפונים הכשרים מחשבון מדעי, מה הבעיה לעשות כמו בC2 האהוב????
תמיד יכלתי לחשבן את המשכנתאות, ואת הרווחים העתידיים מהS&P............
גם לי.לי הכי קשה שאין בפלאפונים הכשרים מחשבון מדעי, מה הבעיה לעשות כמו בC2 האהוב????
קליטה?יש עכשיו סוג די חדש- אי טופ i - top יש לנו אותו והוא ממש טוב, עוד לא מצאתי בו שום פגם, בטריה נורמלית שנטענת מהר ומחזיקה להרבה זמן, שמע מעולה, אפשרות להכניס כרטיס עם תמונות \שירים (יש נגן) ולהעביר מהכרטיס לפלאפון וכן להפך ולעשות חיפוש בקבצים שבפלאפון\כרטיס.
דגם שיש לך ? כמה שנים ? מרוצה ? יחזיק יותר מ 5 שנים ?I TOP P100
קליטה טובה, אין מחשבון מדעי שורד אצלינו כבר 3 שנים אני חושבת, וזה אחרי שהקטנים מתעללים בו כל הזמן. ועדיין עובד בדיוק כמו שקנינו אותוקליטה?
מחשבון מדעי??
היה לגיסתי את הטלפון הקודם שלהם נהרס מהר מדיI TOP P100
כן חמש על חמש הם יידעו מה זהאני אומרת בחנות 5*5 כאילו כפול.
הם ידעו מה אני רוצה?
כמה בערך עולה התענוג המפוקק
מה זאת אומרתמניסיון......
לא רוצה ללכלך וגם לא מעניים לקדם מישהוברור יש לנו גם קיו 7 וגם 5*5 שהם מצויינים
אבל הוא עוקף אותם בקליטה בלי שום השוואה
לא סתם רשמתי עובד גם במעלית... אף אחד אחר לא..
הפתרון לזה זה 5X5[רק המקשים קשים ושק"ט עושה בעיות]
והפור גי 20 עדיין לא שנה בשוק וכבר הכתרת אותו למלךמכשיר חדש רק עוד חצי שנה שנה נדע אם יש לו בעיות או לא היו המון מכשירים שהבטיחו שהם המלכים .. ובסוף לא היה משהו
מעדיף משהו שהוא כבר בשוק שנה לפחות
על אף שראיתי אותו אצל חברים והוא נראה בסדר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים